Отидете към основна версия

2 418 12

Родители хванаха мъж, преследвал гол момиченца

  • задържан-
  • мъж-
  • преследване-
  • момиченца

28-годишният мъж е привлечен в качеството на обвиняем за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото

Снимка: shutterstock

Родители в Дупница задържаха мъж, за когото деца разказали, че се държи непристойно. След училище обикалял с автомобил най-вече около момичетата, като пред някои дори се събличал. Бащите на децата вчера разбрали кой е той и повикали полиция, посочва NOVA.

„Детето на мой познат дойде плачейки. То обясни, че го е следвала кола. Ние обаче имахме подобни случаи с нашите дъщери. Отидохме до къщата на мъжа и я завардихме, за да не избяга. Тогава се обадихме и в полицията”, обясни родител.

В един от случаите мъжът е преследвал момиче гол от кръста надолу. Показвал е неприлични жестове.

Карал момичета да се качват в колата му. Децата са притеснени и винаги ходят на групи заради сигурността си.

Мъжът е задържан за 72 часа мъжа, съобщиха от прокуратурата.

28-годишният мъж е привлечен в качеството на обвиняем за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Извършеното от него деяние се отличава с изключителен цинизъм. По делото са събрани доказателства за това, че в края на януари в района на Основно училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Дупница, той преследвал непълнолетни момичета.

Предстои прокуратурата да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение - постоянен арест спрямо обвиняемия мъж и произнасянето на съда. По делото активно се извършват множество действия по разследването.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.

Свързани новини