Отидете към основна версия

5 Декември, 2023 16:43, обновена 5 Декември, 2023 16:43 6 813 61

Кървав семеен скандал в ромско семейство остави три трупа (Обновена)

  • скандал-
  • три трупа-
  • ромско семейство

Зет е убил тъщата и тъста си и се е самоубил

Кървава свада се е разиграла в пловдивското село Маноле. Според предварителната информация зет е убил тъщата и тъста си. Това се е случило след семеен скандал в ромско семейство. Това съобщи plovdiv24.bg.

По непотвърдена информация зетят е ранил и сина на убитите. Престъпленията са извършени с огнестрелно оръжие. След убийствата зетят се е барикадирал в жилището и се е самоубил.

Преди минути от прокуратурата и МВР изнесоха официална информация какво точно се е случило.

През нощта, малко след полунощ, е получен сигнал на телефон 112. Касае се за убийство на две лица, трето е простреляно, след което извършителят се самоубива.

Всички гореспоменати лица са били в близки семейни отношения. Поводът е заради влошени семейни отношения. Извършени са всички неотложни действия по разследването и няколко огледа. Иззето е оръжието на престъплението, което е незаконно - пушка. Състоянието на пострадалия към момента е стабилно.

Убитите са родителите на съпругата - на 61 и 57 години, простреляният е неин брат на 36 години. Извършителят е на около 40 години.

Сигналът е подаден от жена, която е съобщила, че нейният съпруг е убил майка ѝ и баща ѝ. В имота е имало и други хора - възрастна жена в инвалидно състояние и деца.

По-късно днес кметът на Маноле Стоил Дишев заяви, че не знае за проблеми в семейството. За "Фокус" той съобщи, че познава семейството като нормално и не може да каже нищо лошо за тях.

"Те си имат магазинче, частен бизнес, и си работят там. Нямам информация за извънбрачни връзки, това от медиите го научавам. Не знам откъде имат тази информация колегите ви", каза Дишев.

Зетят Васил, извършител на жестокото убийство, работел в строителството. Няма информация за разправии в семейството.

"Възрастните много не ги познавам аз, не мога да кажа дали е злоупотребявал с алкохол, или нещо друго", добави Стоил Дишев.

Въпреки добрите думи на кмета, обаче, в селото се шушука, че може би ревност е причина за трагедията. Замесено е името на момиче, което работи в магазина.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 17 гласа.

Свързани новини