Отидете към основна версия

830 11

Обраха офиса на брокерка в Бургас

  • обир-
  • брокерка-
  • бургас

Мъжът е задържан за срок до 24 часа

Снимка: Архив

Два преносими хард диска и лаптоп са откраднати от стая в адвокатска кантора на ул. "Любен Каравелов" в Бургас, ползвана от брокерка на недвижими имоти, съобщават от полицията.

Сигнал за кражбата е получен в 1-во Районно управление в града около 09.00 ч. в понеделник. Служителите на реда са установили, че между 17 ч. в петък и 08.55 ч. в понеделник е проникнато в помещенията в адвокатската кантора, като е счупен катинар, срязана е металната решетка и са отворени чрез натиск прозорец и врата с дървена дограма.

Междувременно в района на бензиностанция "Лукойл" в ж.к. "Братя Миладинови" е бил спрян за проверка лек автомобил «БМВ 325 I", с бургаска регистрация, управляван от 46-годишен криминално проявен мъж от града без шофьорска книжка. Регистрационните табели на колата са свалени, а тя е претърсена в условията на неотложност. В багажника са намерени и иззети откраднатите вещи, собственост на 47-годишната брокерката, документи на нейно име, осем връзки със секретни ключове, арматурна ножица за рязане на желязо, чанта с черна маска за лице и мачете.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини