Отидете към основна версия

5 629 8

Арестуваха син на областен управител

  • арест-
  • сериал-
  • лъжливи рими

Синът на областния управител Владо Терзов бе арестуван от ГДБОП във връзка с продажбата на наркотици.Това се случва в рамките на 6-ти епизод на хип-хоп сериала ''Лъжливи рими'', където единият от главните герои Стоян Терзов /рапърът Слаш/ ръководи схеми за пласиране на дрога и укриване на данъци.

Изправен пред представителите на закона, той успява да се измъкне, благодарение на връзките и протекциите, които има от своя баща. Натопен, обаче, остава неговият приятел Христо Бадев /рапърът Зипо/, който за да помогне на семейството си е принуден да участва в тъмните сделки.

„Лъжливи рими“ е първият български хип-хоп сериал, както и първият сериал, продуциран от компании извън София. Лентата разказва историята на двама приятели- богато и бедно момче, които искат да станат рапъри, но по пътя към славата се сблъскват с корупция, наркотици, лъжи, измами, платени медии и фалшиви новини.

Сериалът се излъчва всяка сряда по Евроком и четвъртък по Box Tv, както и в платформата за видео споделяне- You Tube. ''Лъжливи рими'' се състои от дванайсет серии плюс още една- тринадесета бонус, която ще се заснеме след излъчването на последния епизод. Финалът засега остава тайна и ще бъде избран след гласуване от зрителите.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини