Отидете към основна версия

16 257 12

Британците: Ние сме вулгарни, пияни и развратни туристи

  • британци-
  • туристи-
  • пияни

Шокиращо признание от флагмана на новата британска журналистика Daily Mail

Най-вероятно каквото и да кажем за английските туристи по родното Черноморие ще е малко. Пиянство, разврат и нелепи опити за летене от хотелските тераси изпълват не една полицейска хроника през сезона.

Ако до сега сте смятали обаче, че причината за тълпите неизтрезняващи англичани е в качеството на туристическия продукт, който им предлагаме - грешите. Летовниците от Албиона отдавна са се превърнали в кошмар за цяла Европа. В испанските курорти се носят легенди, от които и продуцент на порнофилм би се изчервил.

Преди дни немският Билд излезе със смазваща статия за средностатистическия британски турист, разказва бургаското електронно издание Gramofona.com. Според немските журналисти англичаните са грозни, тъпи, вечно пияни и опустошават курортите като метеоритен дъжд. Статията, нормално попадна в полезрението и на английските журналисти. Вместо да вирнат надменно нос, в Daily Mail признаха: Всичко това е истина.

"Ужасни маниери, изпъкнали от пиянство очи и разврат, подхранвани с Bacardi Breezer. И това е само в салона за заминаващи пътници. След като английските туристи пристигнат в чужбина нещо апокалиптично се случва с британската психика. Сякаш в мозъците избухва бомба", разказват от Daily Mail и признават, че в курортите, техните сънародници се държат така както не биха си и помислили да се държат в родината.

"Нашите жени не носят бельо. Те правят секс на улицата като кучета. Повръщат и после си лягат там, за да се наспят", признават с известна доза срам журналистите. Оказва се обаче, че поведението на англичаните в Слънчев бряг може да се определи направо като пуританско, в сравнение с това, което те правят в Испания. В статията няма нито думичка за родните курорти, но пък е отделено подобаващо внимание на UK изстъпленията по Иберийския полуостров.

Най-пресният случай, който буквално втрещи Европа е от това лято. В Майорка 18-годишна британка е заснета да прави секс в нощен клуб с десетки мъже, за да получи бутилка алкохол. "Няма място за срам или достойнство, щом британските туристи са тук", допълват от Daily Mail. И май са прави.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини