Last news in Fakti

2 Август, 2014 20:14 16 248 12

Британците: Ние сме вулгарни, пияни и развратни туристи

  • британци-
  • туристи-
  • пияни

Шокиращо признание от флагмана на новата британска журналистика Daily Mail

Най-вероятно каквото и да кажем за английските туристи по родното Черноморие ще е малко. Пиянство, разврат и нелепи опити за летене от хотелските тераси изпълват не една полицейска хроника през сезона.

Ако до сега сте смятали обаче, че причината за тълпите неизтрезняващи англичани е в качеството на туристическия продукт, който им предлагаме - грешите. Летовниците от Албиона отдавна са се превърнали в кошмар за цяла Европа. В испанските курорти се носят легенди, от които и продуцент на порнофилм би се изчервил.

Преди дни немският Билд излезе със смазваща статия за средностатистическия британски турист, разказва бургаското електронно издание Gramofona.com. Според немските журналисти англичаните са грозни, тъпи, вечно пияни и опустошават курортите като метеоритен дъжд. Статията, нормално попадна в полезрението и на английските журналисти. Вместо да вирнат надменно нос, в Daily Mail признаха: Всичко това е истина.

"Ужасни маниери, изпъкнали от пиянство очи и разврат, подхранвани с Bacardi Breezer. И това е само в салона за заминаващи пътници. След като английските туристи пристигнат в чужбина нещо апокалиптично се случва с британската психика. Сякаш в мозъците избухва бомба", разказват от Daily Mail и признават, че в курортите, техните сънародници се държат така както не биха си и помислили да се държат в родината.

"Нашите жени не носят бельо. Те правят секс на улицата като кучета. Повръщат и после си лягат там, за да се наспят", признават с известна доза срам журналистите. Оказва се обаче, че поведението на англичаните в Слънчев бряг може да се определи направо като пуританско, в сравнение с това, което те правят в Испания. В статията няма нито думичка за родните курорти, но пък е отделено подобаващо внимание на UK изстъпленията по Иберийския полуостров.

Най-пресният случай, който буквално втрещи Европа е от това лято. В Майорка 18-годишна британка е заснета да прави секс в нощен клуб с десетки мъже, за да получи бутилка алкохол. "Няма място за срам или достойнство, щом британските туристи са тук", допълват от Daily Mail. И май са прави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Златин Славчев

    0 4 Отговор
    hodih v slanchev briag vidiah kolko sa razvratni niama shto
  • 2 Красимир Димитров

    5 1 Отговор
    Ама Ние знам,че сте б...ци скъпи английски туристи нямаше смисъл да се опитвате да опетните страната ни ,защото и Вие знаете,че сте си такива!Добре,че в крайна сметка си го признахте "Признат грях е половин грях".
  • 3 Кобрата

    5 2 Отговор
    Много мръсно племе са тези англичани...никога не съм ги харесвал.
    Добре, че поне си признаха какви са...
  • 4 Иван Иванов

    5 1 Отговор
    В България идват англичани ,които знаят ,че тук могат да си правят каквото искат
  • 5 Иван Господинов

    5 2 Отговор
    Наистина са доста пропаднали и безмозъчни същества движени от някакви налудни подбуди. На моменти около тях се оформят доста абсурдни ситуации на които дори въз широко скроен човек би зинал от удивление. Всяка година им гледам сеирите по морето и като че ли всяка година ни пращат все по развалена стока макар и да изглежда невъзможно. Не знам какво им става на тия хора и откъде се взимат. Сякаш с кастинг ги избират и пращат най-големите си утайки тук .
  • 6 Монго

    6 2 Отговор
    Техните деди създадоха една световна империя благодарение на експлоатацията на природните и човешки ресурси на колониите. Е сега е ред на разглезените им потомци да опропастят всичко...
  • 7 мечока

    3 1 Отговор
    Вярно е че англичаните обичат да разпускат прекалено, но мене това не ме дразни толкова. По ме дразнат некои български л..на
    кои се праат на тарзанчета по морето или па ходат кат гладиатори.
  • 8 Павел Попов

    0 2 Отговор
    преди 2 дни бях в Слънчев бряг и съм съгласен със написаното

    Коментиран от #11

  • 9 Nikoi

    1 3 Отговор
    Не пишете простотии, от 3-4 години почти няма англичани тук..

  • 10 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
  • 11 Златин Славчев

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Павел Попов":

    i z skoro hodih no ne sam saglasen predi beshe taka no sega ne e dori ne piat kato edno vreme
  • 12 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    0 0 Отговор
    И освен тва сте п...ли