Отидете към основна версия

19 709 6

10 известни личности, които починаха без пукната пара

  • известни-
  • богат-
  • беден

Тези хора са били на върха на славата и са имали милиони долари. Те обаче са усетили не само възхода, но и падението. Когато са напускали този свят са били напълно разорени. Вижте 10 известни личности, които са починали без пукната пара:

Вероника Лейк

Тя е успешна ТВ актриса в САЩ през 40-те години. Към края на десетилетието, обаче, славата й започва да залязва. Оказва се, че тя страда от психическо разтройство и алкохолизъм. През 50-те години тя се снима само в един филм. През 70-те години издава автобиография, а с приходите от нея снима нискобюджетен филм на ужасите, който е последния с нейно участие. През 1973 година тя умира от хепатит и отказ на бъбреците на 50-годишна възраст. По това време тя е вече напълно разорена.

Бела Лугоси

Лугоси е известен актьор в миналото, изиграл Град Дракула във филма от 1931 година. След него е често търсен за филми на ужасите. Снима се в Сина на Франкенщайн, Черна котка и др. Не успява, обаче, да получи друг тип роли и кариерата му започва да залязва. Бил е жене пет пъти. Не успява да получи никакви ангажименти и изпитва финансови трудности, като същевременно е пристрастен към морфин и метадон. Умира от сърдечен удар на 16 август 1956 година, на 73-годишна възраст.

Вижте и останалите звезди, починали без пукната пара тук

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини