Last news in Fakti

15 Октомври, 2014 15:00 19 703 6

10 известни личности, които починаха без пукната пара

  • известни-
  • богат-
  • беден

Тези хора са били на върха на славата и са имали милиони долари. Те обаче са усетили не само възхода, но и падението. Когато са напускали този свят са били напълно разорени. Вижте 10 известни личности, които са починали без пукната пара:

Вероника Лейк

Тя е успешна ТВ актриса в САЩ през 40-те години. Към края на десетилетието, обаче, славата й започва да залязва. Оказва се, че тя страда от психическо разтройство и алкохолизъм. През 50-те години тя се снима само в един филм. През 70-те години издава автобиография, а с приходите от нея снима нискобюджетен филм на ужасите, който е последния с нейно участие. През 1973 година тя умира от хепатит и отказ на бъбреците на 50-годишна възраст. По това време тя е вече напълно разорена.

Бела Лугоси

Лугоси е известен актьор в миналото, изиграл Град Дракула във филма от 1931 година. След него е често търсен за филми на ужасите. Снима се в Сина на Франкенщайн, Черна котка и др. Не успява, обаче, да получи друг тип роли и кариерата му започва да залязва. Бил е жене пет пъти. Не успява да получи никакви ангажименти и изпитва финансови трудности, като същевременно е пристрастен към морфин и метадон. Умира от сърдечен удар на 16 август 1956 година, на 73-годишна възраст.

Вижте и останалите звезди, починали без пукната пара тук


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 9 Отговор
  • 2 Vasik Atanasova

    6 1 Отговор
    МНОГО КРАСИВИ ЖЕНИ СЪС СТРАНИ СЪДБИ
  • 3 purko

    0 8 Отговор
    Та са изброени само две личности
  • 4 Валентин Петров

    1 1 Отговор
    абе баце прочети цялата статия и погледни по долу бе..........................................лелееееееее колко прости хора има тука.....
  • 5 Грую

    0 2 Отговор
    Дето са казали хората - Да правиш богатсво е достойно, но да умреш богат е ненужно. Да профукаш спечеленото за хвърчащи идей , никому неполезни пък сигурно е глупаво. У нас това е уредено по други неписани закони. Държавата в лицето на нейните висши служители си затварят очите пред някой крадец от космическа величина. Той изтръсква натрупаните парици от народа, които пропилява или поемат къ джобовете и сметките на организаторите на този вид държавно-политически банков хазарт. После го осъждат и казват, че той е виновен за всичко, като парите на хората естествено ги няма вече и бития бит и така нататък. Богатство не остава. Не остава и храна за клюкарите да одумват кой тъп , кой прост, кой пропилял, кой проиграл, кой подарил и кой не разбрал. Има само глобална кражба и измама в държавен размер, а участици са всички, ужилени много, облагодетелстваните неизвестни, коментарите излишни.
  • 6 Кобрата

    1 1 Отговор
    Има една поговорка- За добрите хора парите са добри слуги, а за лошите хора, строги господари.
    Не е важно колко вадиш, а по-важно е дали умееш да си правиш сметката. Не може да вадиш 5лв, а да харчиш 10 или 15.
    А ако си болен не е от значение колко пари имаш, защото здраве не се купува, а пари се харчат.