Отидете към основна версия

12 605 67

Животът е безценен - пази моториста!

  • мотосезон-
  • старт-
  • софия

Хиляди дадоха старта на мотосезона в София. Сред тях бяха актьорът Юлиан Вергов и музикантите от група Обратен ефект

Хиляди мотористи се включиха в официалното откриване на мотосезона за 2015 г. в София.

Те направиха това с голямо шествие, започнало от катедралата „Св. Александър Невски“, продължило към „Бояна“ и преминало под наслов „Животът е безценен! Пази моториста!“. Колоната бе водена от огромен камион  с мощност 500 конски сили Volvo FH. На него беше прикачена платформена сцена, от която свиреха момчетата от група „Обратен ефект“.

Началото на шествието бе дадено от кмета на Столична община Йорданка Фандъкова и организаторите от мото клуба „Gentlemen MC“. През тази година към тях се присъединиха началникът на отдел „Пътна полиция“ Тенчо Тенев и актьорът Юлиан Вергов.

На скоростната отсечка пред резиденция „Бояна“ предстои интересно шоу с мотористки номера и състезания. Също така ще се проведе конкурс за най-красив и най-бърз мотор.

Сред мотористите тази година се отличаваха и няколко дами, проявили смелост и желание да се качат на мотора рамо до рамо с мъжете. И тях ги води адреналина и тръпката и усещането за вятъра в косите. Старт на сезона на екстремните изживявания бе даден и във Варна. И там рокерите подчертаха, че "най-важно е да се пазим един друг".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини