Отидете към основна версия

2 809 5

Джеръми Кларксън: Top Gear беше моето бебе

  • джеръми кларксън-
  • top gear-
  • предаване

Той признава, че уволнението му е било по негова вина

Британският телевизионен водещ Джеръми Кларксън заяви, че отстраняването му от шоуто „Top Gear”  е било изцяло по негова вина.

Пред радио Би Би Си той даде първото си интервю, след като преди няколко месеца беше уволнен от предаването заради скандал с изпълнителния продуцент. Той признава, че е получавал предложения от радиа и телевизии, които искат да привлекат целия екип на „Top Gear”, но е отклонил всички тях, като заявява:  „Трябва да съм глупак, за да скоча в нещо такова.“

Кларксън признава, че е бил луд по работата си в телевизията и че след уволнението се е чувствал потиснат.

„Аз бях служител на Би Би Си 27 години. След 27 години светът изглежда различен. Когато разбереш как светът работи, започваш да разбираш какво да правиш.  Междувременно започвам да се справям все по - добре на тенис корта. Форхендът ми е станал немислимо добър.

Уволнението ми от „Top Gear” беше моя глупава грешка. Шоуто до голяма степен беше мое бебе. Аз бях вманиачен. Работих през нощта и изпипвах всеки малък елемент. След това искат от теб да не правиш това повече. Бях много тъжен.“

В момента Кларксън е на световно турне с останалите си колеги от Top Gear – Ричард Хамънд и Джеймс Мейс. Според него то е „висчко, което е „Top gear”, само че без името“.

 Top Gear е едно от най-успешните предавания в историята на Би Би Си. То е вероятно най-популярното шоу за автомобили в света, като има 350 млн. зрители. Предаването придоби култов статут най-вече заради нестандартния начин на водене на тримата водещи и риалити елементите в себе си.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини