Отидете към основна версия

17 396 10

Знаех, че Чарли Шийн има ХИВ и пак правих секс с него всеки ден

  • чарли шийн-
  • хив-
  • секс

Аманда Брус е имала връзка с актьора в продължение на 8 месеца

Медицинска сестра, която е имала връзка с Чарли Шийн, е продължила да прави секс без предпазни мерки с него, дори след като разбрала, че той е носител на вируса на ХИВ, съобщи „Сън“.

Аманда Брус е имала 8-месечна връзка с актьора. Един ден той се разплакал и просто й казал за своето състояние. Тя обаче решила да не преустановява техните взаимоотношения. Аманда е била интимна с Шийн почти всеки ден. Тя е приемала специално предписано й от лекарите лекарство, което я е предпазвало от прихващане на вируса.

Брус се консултирала с лекаря на Шийн. Той я е посъветвал да се въздържа от секс без предпазни средства с актьора, но все пак отчел, че рискът за заразяване е нисък. Медиите вече обявиха, че веднага след диагнозата Шийн се е подложил на агресивно лечение, което е намалило до минимум риска от предаване на заболяването.

„Ако се бяхме запознали предната нощ, щях да реша, че сексът с него е руска рулетка. Истината е, че ние имахме връзка от месеци. Ние бяхме двойка. Нямаше как да нямаме подобно ниво на интимност. Аз бях влюбена в него“, споделя Брус.

Тя заявява, че е настоявала Чарли Шийн публично да разкрие заболяването си още щом разбрала за него. Аманда си е направила няколко теста, които показват, че тя не е носител на Хив вируса. Тя признава, че най-вероятно докато са имали връзка, Шийн е бил интимен с още десетки жени.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини