Отидете към основна версия

12 869 15

Ники Михайлов: Похарчих много пари за показност

  • ники михайлов-
  • показност-
  • футболисти-
  • дискотеки

Баща ми е най-добрият ми приятел, призна футболистът

Снимка: БТА

Вратарят на националния ни отбор по футбол Николай Михайлов прекъсна дългото медийно мълчание за личния си живот. В интервю пред "Нова телевизия" стражът сподели доста любопитното си мнение около така нашумялата връзка между "футболисти" и "дискотеки" в България. 

"Хората виждат само жените, колите, дрехите и почивките. Това, което съм преминал през първите си години са много труд, лишения, постоянно отсъствам от дома. От дванайсет месеца в годината отсъствам единайсет и половина."

"В България се преувеличават много нещата. При мен е така - играя в чужбина в неделя, петък и събота съм на лагер, прибирам се в понеделник и отиваш на лагер в националния отбор. Там си цяла седмица на лагер и в събота, ако бием, си позволяваме с някои играчи да излезем на заведение и да се поотпуснем, след което заминаваме на лагер." - заяви вратарят.

"Има футболисти и футболисти. Има и такива, които не можеш да ги извадиш от заведенията, но много се изкривяват нещата с тези чалги, певици и дискотеки." - добави Михайлов.

"Най-големият извод е, че харчех много пари само за показност, което е пълна простотия. Това не ми е дало нищо добро, само събрах хорска злоба. Но бях малък. Досещате, че няма как 22-годишен човек да осъзнае да не си купува Lamborghini." - призна синът на президента на Българския футболен съюз. 

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини