Отидете към основна версия

25 572 35

От войнишката униформа до оскъдни секси бикини (СНИМКИ)

  • бикини-
  • афганистан-
  • модел-
  • фитнес гуру-
  • военен механик

Кой казва, че жените военни не са секси?

Снимки: Инстаграм

Как си представяте, че изглеждат онези жени, които се записват в армията, изпълняват реални военни мисии и същевременно са изключително сръчни механици?

Бивш механик от американските военновъздушни сили, служила в не една мисия в Афганистан, сега влиза в ролята на сексапилна звезда в Инстаграм, която следят повече от половин милион души, пише „Дейли Мейл“.

Тя е започнала да кове нова кариера като фитнес гуру и модел и всеки ден публикува снимки, като на повечето от тях е само по оскъден бански.

26-годишната Хоуп Хауърд от Дестин, щата Флорида, се записала в армията едва на 19 години, веднага след като завършва гимназия. Малко след това е изпратена в Близкия изток.

След завръщането си от Афганистан, където, въпреки изкуствено създадения мир от силите на НАТО и САЩ, талибаните все още се борят да завземат властта, с цената на много човешки животи, тя решила да сбъдне мечтата си и да стане модел.

В мен започна да гори огън, който не можех да го изгася. Да вдигам тежести, да се храня правилно — това спаси наистина живота ми”, признава сексапилната бивша военна.

В своята интернет страница Хоуп казва, че службата ѝ във ВВС на САЩ е била едновременно „най-лошото и най-доброто преживяване в живота ѝ". Тя добавя, че този епизод от живота ѝ я е накарал да се замисли и да започне да вижда света по различен начин, като едновременно с това я е обогатил като личност.

„Денонощно със себе си носех автомат М-16”, спомня си тя.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини