Отидете към основна версия

16 873 11

Тюлен поработвал като звезда в десетки порнофилми

  • порнофилми-
  • порно-
  • филми за възрастни-
  • тюлен-
  • вмс сащ-
  • военен-
  • американска армия-
  • разследване

Ние правихме филми за възрастни, за да плащаме сметките си, твърди съпругата му

Снимки Туитър

Американската армия е започнала разследване срещу високопоставен морски тюлен попадна в светлината на разследване заради порнофилми

Тюлен от военноморските сили на САЩ, получавал отличия за храброст попадна в светлината на военно разследване, заради появата си в множество порнофилми, пише вестник "Сан Диего Юниън Трибюн".

Военните разследват командир Джоузеф Джон Шмид III от звеното за специални операции към ВМС на САЩ, заради появата му в повече от 29 филма за възрастни през последните седем години.

42-годишният Шмид е служил в армията в продължение на повече от 23 години, но явно е намирал време и за странична, нерегламентирана работа — порнозвезда, известна с псевдонима Джей Вуум.

В повечето филми Шмид партнира на съпругата си — порнозвездата Джулс Джейд, но има и такива, в които се появява заедно с високоплатени порноактриси като Мена Ли и Ашдън Уелс. Портфолиото му включва заглавия като "Apple Smashing Lap Dance" и "Strippers Come Home Horny From the Club".

Сега военните проучват дали Шмид е нарушил едно от правилата на армията, което забранява на тюлените да имат втора работа без одобрението на своите командири.

"Ние започнахме официално разследване около тези твърдения. Има много ясни правила, които се отнасят до наемането на работа на военни (в случая тюлен от специалните части), както и забрана за поведение, което би компрометирало армията", обяснява пред в. "Сан Диего Юниън Трибюн" капитан Джейсън Салата, говорител на тюлените.

Шмид е отказал да коментира разследването, но съпругата му Джейд, твърди, че много офицери са знаели и са били наясно с каква странична дейност се занимава мъжът ѝ.

"Те знаеха за него", разказва Джейд. "Той бе привикван викан и му беше казвано да си мълчи и да не споменава никъде името на Тюлените и други такива."

Джейд твърди, че двамата започнали да се снимат във филми за възрастни, за да свържат двата края. "Това помогна на нашето семейство. Това ни извади от много финансови проблеми, за които не намирахме изход."

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини