Last news in Fakti

16 Април, 2017 15:59 16 836 11

Тюлен поработвал като звезда в десетки порнофилми

  • порнофилми-
  • порно-
  • филми за възрастни-
  • тюлен-
  • вмс сащ-
  • военен-
  • американска армия-
  • разследване

Ние правихме филми за възрастни, за да плащаме сметките си, твърди съпругата му

Тюлен поработвал като звезда в десетки порнофилми - 1
Снимки Туитър

Американската армия е започнала разследване срещу високопоставен морски тюлен попадна в светлината на разследване заради порнофилми

Тюлен от военноморските сили на САЩ, получавал отличия за храброст попадна в светлината на военно разследване, заради появата си в множество порнофилми, пише вестник "Сан Диего Юниън Трибюн".

Военните разследват командир Джоузеф Джон Шмид III от звеното за специални операции към ВМС на САЩ, заради появата му в повече от 29 филма за възрастни през последните седем години.

42-годишният Шмид е служил в армията в продължение на повече от 23 години, но явно е намирал време и за странична, нерегламентирана работа — порнозвезда, известна с псевдонима Джей Вуум.Тюлен поработвал като звезда в десетки порнофилми

В повечето филми Шмид партнира на съпругата си — порнозвездата Джулс Джейд, но има и такива, в които се появява заедно с високоплатени порноактриси като Мена Ли и Ашдън Уелс. Портфолиото му включва заглавия като "Apple Smashing Lap Dance" и "Strippers Come Home Horny From the Club".

Сега военните проучват дали Шмид е нарушил едно от правилата на армията, което забранява на тюлените да имат втора работа без одобрението на своите командири.

"Ние започнахме официално разследване около тези твърдения. Има много ясни правила, които се отнасят до наемането на работа на военни (в случая тюлен от специалните части), както и забрана за поведение, което би компрометирало армията", обяснява пред в. "Сан Диего Юниън Трибюн" капитан Джейсън Салата, говорител на тюлените.

Шмид е отказал да коментира разследването, но съпругата му Джейд, твърди, че много офицери са знаели и са били наясно с каква странична дейност се занимава мъжът ѝ.

"Те знаеха за него", разказва Джейд. "Той бе привикван викан и му беше казвано да си мълчи и да не споменава никъде името на Тюлените и други такива."

Джейд твърди, че двамата започнали да се снимат във филми за възрастни, за да свържат двата края. "Това помогна на нашето семейство. Това ни извади от много финансови проблеми, за които не намирахме изход."

Тюлен поработвал като звезда в десетки порнофилми


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    63 6 Отговор
    На тия моржове им разрешават да се пердашат само помеждуси иначе нарушават вътрешния си ГЕЙ кодекс

    Коментиран от #2

  • 2 Цоо0

    40 6 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпион29":

    Горките американци? Чак армията им се принуждава да проституира, за да плаща данъци и сметки на разни корпорейшън, видя ли какво ни чака, след още някоя година и нас? Тъжно ми става, като си представя родни рейджъри и рейджърки, да правят порно, за да плащат ток, вода телефони данъци... Вече не ми се живее в такъв свят. Искам да се оженя за чукча дама и да емигрирам... Ако в сайта има мераклийка, или амазонка, да свирка! Бедният човечец, да си продава патлака за да си плати сметките?
  • 3 сорос

    12 16 Отговор
    тая статие пращи от лъжи - фалшиви новини
  • 4 незнайко

    21 3 Отговор
    НИКОГА В САЩ, НЕ СА СЕ ГРИЖИЛИ ЗА ВОЙНИЦИТЕ СИ, СЛЕД КАТО СА СВЪРШИЛИ СЛУЖБАТА СИ ! Филми много, които сами си ги правят. За тях военните са хора без бъдеще ! Статията го доказва !

    Коментиран от #5

  • 5 Кака Гинка

    14 2 Отговор

    До коментар #4 от "незнайко":

    Ама този е "високопоставен морски тюлен".т.е. не е приключил,а си е на служба.Излиза,че и действащите офицери трябва да се занимават с допълнителна дейност,за да свържат двата края.А уж навсякъде военните били добре платени - или е поредния мит,или човека просто съчетава полезното с приятното (според неговите разбирания)...
  • 6 Plovdiv

    10 2 Отговор
    Е и?!... Да е вършил нещо незаконно?...
  • 7 Тъпчо

    11 1 Отговор
    А ми този мяза на Драго Чая
  • 8 директора на Бахурния завод

    8 4 Отговор
    А жена му на баба Лили.
  • 9 мнение

    16 0 Отговор
    Американската мечта в целия и блясък.
  • 10 Бай ви Курти

    8 2 Отговор
    Велика държава е Америка, там всичко е възможно - кеф ти морж, кеф ти праскач, а утре току-виж и президент си станал:)
  • 11 999

    11 1 Отговор
    Щели да го разследват ,че нямал право на втора работа, то секса и е.......то работа ли е? На мен тогава постоянно ми се работи, а циганите в България тогава са най работливата нация на света.