Отидете към основна версия

19 741 29

Какъв е животът на „децата на богаташчетата“ в Дубай

  • дубай-
  • деца-
  • богати-
  • богати деца-
  • рашид белхаса-
  • знаменитости

Екзотични животни, луксозни коли, срещи със знаменитости... Това описва живота на децата в Дубай, които имат късмета да разполагат с парите на авторитетните си родители, съобщи Би Би Си.

Повече от 1000 човека в Дубай притежават състояние на стойност повече от 30 милиона долара.

Рашид Белхаса, известен с прякора Money Kicks, е пример за хайлайфа на Дубай, без значение, че е само на 15 години. Семейството му притежава повече от 20 фирми, включително фирма за транспортни услуги, както и такава за недвижими имоти.

Рашид е един от многото, които решават да споделят луксозния си живот в социалните мрежи. До този момент 15-годишният е привлякъл близо 600 000 последователи в Инстаграм, което по-късно допринесло и към неговото решение да създаде собствена линия дрехи. Младият тийнейджър сподели една от главните си цели за бъдещето – да стане най-успешният предприемач в целия Близък Изток.

Животът на Рашид е пълен с вълнуващи срещи. Едни от най-популярните знаменитости специално отделят от времето си, за да се срещнат с него. Сред тях са Марая Кери, Джеки Чан, Роналдо, Меси, Логан Пол, Ирина Шейк, Кевин Харт и много други. Тинейджърът притежава 50 лъва, като често си играе с по-малките в собствения си дом.

Много хора са питат дали подобен живот е подходящ за подрастващи. Спорът се задълбочи, когато във видео 15-годишният заяви, че обича парите и именно те са това, което го отличавало от другите.

Снимки на стотици други деца като Рашид могат да бъдат намерени в профила в Инстаграм под името Rich Кids of Dubai.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини