Отидете към основна версия

11 349 3

Огромен, страховит и гневен - паяк стресна семейство за вечеря (СНИМКИ + ВИДЕО)

  • паяк-
  • австралия-
  • огромен-
  • гигантски-
  • страховит-
  • плашещ-
  • куинсланд
Снимка: shutterstock

Ако си помислите, че невероятно огромните паяци живеят само между страниците на фантастичните романи или на небивали места като Забранената гора край училището за магии Хогуортс, то е време да се отърсите от тази заблуда.

Гигантски паяци живеят и в реалния свят и във всеки един момент могат да потропат на входната ви врата, да увиснат заплашително на прозореца ви или да изскочат иззад ъгъла. Особено ако живеете в Австралия.

Среща с подобно същество може до такава степен да ви изкара акъла, че след това НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ПОЖЕЛАЕТЕ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ НАВЪН.

Именно такъв гост — огромен и космат, с дълги крака и вледеняващ поглед — се появил за вечеря в дома на едно австралийско семейство, в предградие на градския район Съншайн Коуст, в щата Куинсланд.

Лорън Ансел и съпругът ѝ били изненадани да видят неканения гост, който се появил неочаквано. Първоначално чудовището не изглеждало агресивно или злонамерено, но когато семейството направило опит да го премести, то се разгневило.

"Партньорът ми беше отвън и правеше вечеря, а аз бях вътре в къщата. Този звяр, по-голям от обикновена чиния, реагира изключително гневно и агресивно, когато се опитахме да го преместим", разказва Лорън пред Daily Mail Australia.

"Беше огромен и зъл, но все пак е живо същество и не искахме да го убиваме. Той все още е жив и щастлив някъде там. Аз го нарекох Арагог (така се казва гигантският паяк, домашен любимец на Хагрид от книгата "Хари Потър и Затворника от Азкабан" — бел.ред.)", споделя още жената пред изданието.

След като публикували снимки и видео на чудовищния натрапник във Facebook, приятелите им не могли да повярват на очите си.

Австралия е страна, известна като дом на страховити и ужасяващи пълзящи и щъкащи гадини, но този осмокрак звяр извежда нещата на съвсем друго ниво.

Австралийският Арагог вече се е преместил някъде в градината на семейство Ансел, но двойката не знае къде е. Странното е, че те не изглеждат ужасен от факта, че огромният зъл паяк живее някъде в двора им. Сякаш са свикнали подобни същества да ги навестяват от време на време. Нима това е животът в Австралия?

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини