Отидете към основна версия

75 757 65

9 вида секс, които една жена трябва да опита в живота си

  • секс-
  • доминантен-
  • анален
Снимка: Shutterstock

С уточнението, че описаните модели на сексуално поведение, биха били по-подходящи за необвързани жени, ви предлагаме няколко вълнуващи идеи за секс, които да опитате поне веднъж в живота си:

Секс с чужденец
Дали вие самите пътувате в чужбина, или той е дошъл тук, не изпускайте шанса си да разберете има ли значение националността за секса.

Секс с мъж с голямо достойнство
Дано да ви се отдаде такъв случай, за да имате опит и да не се чудите „какво е, да е твърде голям“ и заслужава ли си наистина. В първия момент ще гледате малко стреснато, а след това ще си припомните, какво е да си девствена, след това може да си помислите, че пенисът му има „магически способности“, но след това може и да се разочаровате. Някои от мъжете с големи достойнства наистина не знаят как да си служат с тях, но все пак, ще имате опита на жена, която е преживяла и знае какво е.

Секс, когато сте му ядосана
Гневът може да бъде и афродизиак. Той понякога предизвиква сексуални чувства и в такъв момент сексът ще е много страстен и бурен.

Анален секс
Трябва да разберете, дали ще ви харесва, преди изобщо да спрете да правите такъв секс и да го отхвърлите като възможност. За тази цел ще ви е нужен и подходящ партньор. Такъв, който е много внимателен, нежен и се отнася с разбиране, особено, ако не ви хареса и нямате желание да го опитате отново никога повече. При аналния секс най-важен е подходът на партньора ви.

Секс с жена
Не е необходимо да стигате до крайности, ако не ви допада. Съществува ниво на опознаване на самите себе си и сексът с жена би помогнал да разберете нови неща за вашата сексуалност.

Секс с партньори с голяма разлика във възрастта
Преодолейте предразсъдъците и опитайте секс с много по-млад, както и с много по-възрастен от вас. Така ще можете да имате по-добра база за сравнение. По-възрастният от вас мъж, ще ви обсипва с внимание, подаръци и ще се почувствате специална. С по-младият ще правите секс непрекъснато, постоянно… Опитайте секс с различни възрасти и може да разберете нещо ново за мъжете като цяло.

Доминантен секс
Опитайте секс, в който вие да доминирате изцяло. Контролирате и правите каквото искате само вие. Може да използвате кожени аксесоари и белезници.

Секс „по бързата процедура“
Голяма част от мъжете, по време на парти, или при други обстоятелства, просто искат секс. Без чувства, просто по „бързата процедура“. Направете го и продължете партито!

Мастурбация
Освен че носи удоволствие, мастурбацията ви помага да откриете и опознаете части от тялото си, за които не сте си давали сметка, че могат да реагират сексуално при докосване. Използването на вибратор също не е срамно, или обидно. Просто един начин да се почувствате добре, да се освободите от напрежение и да получите това, което искате.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини