Отидете към основна версия

1 512 7

Кой получава най-висока оценка в леглото? Забавните мъже, разбира се!

  • мъже-
  • забавни-
  • висока оценка-
  • секс-
  • проучване-
  • предпочитани

Жените предпочитат да излизат със забавни мъже. Причината за това е добре известна — те са отлична компания и чудесни събеседници. Оказва се обаче, че има и още нещо, което забавните мъже умеят по-добре. Голяма част от дамите смятат забавните мъже за най-добрите любовници. Това сочат резултатите от ново проучване, публикувано в Socioaffective Neuroscience & Psychology.

Изследването, проведено сред 103 необвързани жени на възраст между 20 и 69 годишна възраст, разкрива, че за да останат доволни жените от представянето на мъжа в кревата, не е необходимо партньорът им непременно да е с добра физика.

Може и да ви прозвучи странно, а на някои от вас дори невероятно, но се оказва, че характерът е по-важен от външността. Според изследването един от най-важните фактори, които карат една жената да изпитва по-често оргазми, по време на сексуален контакт, е чувството за хумор, което мъжът притежава.

Почти всички участнички в допитването заявили, че характерът на партньора им е от съществено значение за тяхното удоволствие по време на секс.

За да достигнат до заключенията си, изследователите задали на дамите поредица от въпроси, свързани с техните партньори и характерните им и отличителни черти, както и въпроси, свързани с удоволствието от секса.

Изследването установило, че жените предпочитат не само да се срещат със забавни мъже, но и да правят секс с такива.

Най-висока оценка на представянето под чаршафите, жените дали за мъже с чувство за хумор. След другите ценени качества се нареждат още креативността, остроумието, сърдечното отношение и верността.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини