Отидете към основна версия

28 779 9

Секс инциденти, довели до фатален край

  • секс-
  • инцидент-
  • смърт-
  • асфикция

10 странни истории за известни личности, които умират при обстоятелства, свързани със секс

Снимка: Shutterstock

Смъртните случаи, свързани със секс, винаги са вълнували хората - сякаш изглежда по-привлекателно да си отидем от този свят на върха на сексуалния екстаз. Но дали тази идея е наистина толкова приятна в действителност? Вижте няколко странни истории за хора, които умират при обстоятелства, свързани със секс - някои от тях са потвърдени, други остават загадка.

Хунският вожд Атила

Има няколко непотвърдени легенди относно смъртта на Атила (повечето доста интересни), но най-забавната е за неговия пропит с алкохол полигамен меден месец.
За порочния предводител на Хунската империя, известен като фен на грубия секс и многобройните сексуални партньори, се твърди, че по време на секс с последната от многобройните си съпруги, тя е счупила носа му. Кръвотечението прераснало в силен кръвоизлив, който погубил живота на Атила.

Феликс Фауър

Феликс е бил президент на Френската република от 1895 г. до смъртта му през 1899 г. Докладите показват, че Фауър е повикал своята любовница, мадам Маргарит Стейнхил, за следобеден секс. По време на орална наслада, Фауър е получил масивен инфаркт, от който е починал. Ръцете му останали вкопчени в косата й. От смъртта му, мадам Маргарит е изпаднала в шок, което е причинило блокаж на челюстта й. Наложило се да отстранят хирургично члена му от устата й.

Нелсън Рокфелер

Нелсън Рокфелер е бил вицепрезидент по време на администрацията на Джералд Форд и подобно на много политици, той също е имал забежка с асистентката си - Меган Маршак. Първоначалните доклади относно причините за смъртта (1979 г.) му твърдят, че Рокфелер е умрял в кабинета си, докато е работил над книгата си. Но според коригираните доклади той е претърпял инфаркт, докато е бил с Меган. Изплашената секретарка се обадила на приятел и заедно облекли дрехите на вицепрезидента и го сложили да седне на бюрото си, преди да се обади на полицията.

Майкъл Хътчинс от INXS

Според доклада на съдебния лекар, преждевременната смърт на Майкъл Хътчинс в хотелска стая в Сидни, Австралия през 1997 г. първоначално е била известена като самоубийство. Много фенове и членове на семейството обаче, твърдо заявяват, че истинската причина е автоеротична асфикция или "смърт от задушаване" при мастурбиране. Две години по-късно бившата му съпруга Паула Йейтс дава публично потвърждение за причината за смъртта на Хътчинс.

Кирстен Тейлър

Кирстен Тейлър и съпругът й Тоби, обичали да нажежават страстите - почти буквално. Те харесвали електричеството и то не просто малко, колкото да засилят сетивността си. Но веднъж нещата шокиращо се объркали! Тоби се опитал да прикрие инцидента, като казал, че Кристен е умряла от токов удар, докато сушила косата си със сешоара. По-късно става ясно, че му харесвало да поставя електрощипки на зърната на гърдите й. Очевидно и двамата са се наслаждавали на тази игра, но в един момент решили да пренебрегнат инструкциите за безопасност при електросекса.

Дейвид Карадайн

Дейвид Карадайн е открит гол и мъртъв в своята хотелска стая в Банкок на 4 юни 2009 г. Холивудската легенда и звезда от филма "Убий Бил" е снимал в Тайланд последния си филм "Stretch". Открит е да виси на кука от гардероба в стаята си, с въже вързано около врата му и с ръка на гениталиите. Първоначалните съобщения за самоубийство бързо са отхвърлени и е потвърдено, че причината за смъртта му е асфикция.

Кристиан Дигби

През март 2010 г. 32-годишният британски телевизионен водещ по BBC е намерен мъртъв в дома си в Източен Лондон, след като забавленията по време на секс преминали границите на безопасността. Като причина за смъртта му отново е посочена автоеротична асфикция. Очертава се тревожна тенденция при смъртта, свързана със съмнителни сексуални удоволствия.

Уроко Оноя

Успешният нигерийския бизнесмен Уроко Оноя е открит мъртъв в дома си в Огбадибо през юли 2012 г., след сексуален маратон с всичките си шест съпруги, изпълнени с ревност една към друга. Оноя се наслаждавал на компанията на най-младата си съпруга, когато останалите пет се събрали и го нападнали, жадни за секс, пише Sexwell. В желанието си да задоволи всички, Оноя успява да направи щастливи 4 от тях, преди дъхът му да спре. Само две от жените са арестувани, след инцидента, а според официалния доклад Оноя е "изнасилен до смърт".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини