Отидете към основна версия

9 836 10

Жените си признават: Мразя майката на партньора ми!

  • майка-
  • жена-
  • връзка-
  • дете-
  • син-
  • дъщеря-
  • омраза-
  • двойка-
  • семейство-
  • брак-
  • бебе

Когато се влюбиш в някого, накрая се оказва, че имаш връзка с цялото му семейство. Трябва да приемеш всички хора в живота им, особено жената, която го е отгледала: майка му. Но нещата могат да се обърнат с главата надолу, ако има някакво неразбирателство между теб и тази важна жена.

Тези момичета споделят искрено, че не могат да понасят майката на партньора си. Ето кои са и причините за това!

1. Мразя майката на приятеля ми, защото тя зависи изцяло от него и му пречи да си има собствен живот.
2. Свекървата ми ми каза, че бебето ни ще стане ужасен човек и ще свърши в затвора, защото не го учим на религиозни принципи.
3. Толкова мразя майката на гаджето си, че обмислям да скъсам с него.
4. Мразя как майката на съпруга ми все още смята бившите му гаджета за нейни „дъщери“, но не и мен...
5. Наистина не харесвам майката на съпруга ми. Тя се държи ужасно с мен и с жената на другия ѝ син. Както и с племенницата ѝ, която има аутизъм. Мрази мюсюлмани. Списък с неща, които харесва, всъщност е по-кратък, отколкото с тези, които не харесва.
6. Получих съобщение от майката на мъжа ми, което гласеше, че е чула, че съм бременна и ще бъда лоша майка. Не съм бременна, но сега искам да и зашлевя един шамар.
7. Страдам от фибромиалгия (синдром, характеризиращ се с хронична болка, напрежение и умора в мускулите, сухожилията и ставите). Майката на мъжа ми не ми вярва. Мисли, че съм мързелива, измислям си и съм ужасна майка. Тя използва болката ми, за да се опитва да настрои децата ми срещу мен.
8. Майката на съпруга ми не вярва, че страдам от тревожност и депресия. Всичко, което ми казва е „просто да го преодолея“ и че все пак ме обича като дъщеря. Понякога я мразя.
9. Майката на гаджето ми постоянно му иска пари и никога не му ги връща. Чакаме бебе и спестяваме, а тя му поиска пари за цигари и трева.
10. Майката на гаджето ми е толкова обсебена от него. Той също не може да го понася, но не иска да я нарани, ако и каже.
11. Свекървата ми се отнася много зле към детето ми. Кучето ѝ хапе сина ми, а тя после се кара на детето. Що за баба?!
12. Според майката на мъжа ми, аз съм лоша съпруга, защото не мога да задоволя хранителните нужди на капризния ѝ син. А тя цял живот го е хранила с храни от консерва.
13. Мразя майката на съпруга ми. Тя се прави на мила и добра пред мен, но е казала на сина си (моя съпруг), че не съм правилната жена за него.
14. Мразя как майката на мъжа ми сравнява нашата дъщеря с 6-месечното бебе на другия ѝ син. Ние сме различни като родители, преодолей го!
15. Майката на гаджето ми заключва почти всички стаи в къщата, когато съм им на гости. „От мерки за сигурност.“
16. Мразя майката на гаджето ми. Винаги идва на гости неканена и очаква всички да ѝ благодарят, че ги е озарила с нежеланото си присъствие.
17. Мразя майката на гаджето ми. Обвинява ме, че крада неща, които съм купила и за които имам касови бележки. В същото време тя краде от мен и си съчинява абсурдни истории.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини