Отидете към основна версия

33 219 17

Най-силно възбудимите точки при мъжете

  • секс-
  • ерогенна зона-
  • възбудим-
  • точка-
  • френулум-
  • скротум

Мъжете също имат своите скрити ерогенни точки, за които дори самите те може би не са подозирали

Снимка: Shutterstock

Всяка част на тялото може да бъде извор на наслада, особено ако е стимулирана по правилния начин. Опознаването на човешкото тяло е истинско изкуство. Не всеки може да разчете различните сигнали, а и не всеки умее да достави безкрайно удоволствие на партньора си по време на секс. Оказва, че не само на жените трябва да им се доставя наслада с енциклопедия в ръка - мъжете също имат своите скрити ерогенни точки, за които дори самите те може би не са подозирали. Ето кои стоят на предните места в класацията, открийте ги и изненадайте своя партньор с непознати удоволствия:

F-точката

F-точката или така нареченият френулум е мястото, което се намира точно под главата на пениса. Ще го познаете по ъгълчето, което образува с по-тясната долна част на пениса. Ще го намерите, като застанете срещу партньора и очертаете мислено триъгълник там, където стволът на пениса се слива с главичката. В центъра на този триъгълник се намира тази „вълшебна юздичка“, която е събрала много нервни окончания. Само че трябва да знаете, че е адски чувствителна и най-добре да действате върху нея с език. Това място е изключително богато снабдено с нервни окончания и може да се сравни с женския клитор. Стимулирането на френулума подлудява мъжете.

Ходилата

Краката също са богати на нервни окончания. Там се намират проекциите на всички важни органи и системи в тялото. Ето защо стимулацията на ходилата носи невероятна наслада. Но първо се уверете, че партньорът ви няма нетърпим гъдел.

P-точката

P-точката е много противоречиво място, което не всяка жена би искала да открие, а и не всеки мъж. Става дума за простатата. Тя се намира на около ¾ от дължината на пениса, но навътре в ануса. Ето защо не всеки мъж ще хареса тази идея. Преградата е по-скоро психологическа. Мястото е богато инервирано и стимулацията му носи невероятна наслада, сравнима с тази на женската G-точка.

Палците на ръцете

Палецът на ръката е една от неподозираните ерогенни зони - много мъже обожават палците им да бъдат целувани, галени и смукани. Опитайте – може и на вашия партньор това местенце да се окаже любимо.

Сакрумът

Сакрумът представлява триъгълна кост в основата на гръбнака, точно в областта на кръста. Ще я познаете по двете трапчинки на кръста около самия гръбнак. Богатата невронна мрежа в тази област дава почва за невероятни преживявания.

Зърната

Мъжките гърди са ерогенна зона не по-малко от женските. Не пропускайте да го възбуждате и по този начин.

Скротумът

Скротумът - кожната торбичка, в която са разположени тестисите при мъжа, е често пренебрегвана ерогенна зона. Той е чувствителен орган от мъжката полова система, който играе много важна роля при полов акт и особено при достигане на оргазъм, пише Az-jenata.bg. Жените наблягат на пениса като същински извор на наслада като пропускат скротума. Бъдете нежни, не правете резки и груби движения със скротума му и ще го доведете до екстаз.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.

Свързани новини