Отидете към основна версия

19 410 13

Еротичното пляскане - безобиден експеримент

  • секс-
  • bdsm-
  • пляскане-
  • еротично-
  • доминиране-
  • пошляпване

Пляскането за възрастни е чудесен начин за разнообразяване на отношенията

Снимка: Shutterstock

Всеобщо известно е, че мъжкият нагон е силно изявен - мъжете мислят за секс на всеки 9 секунди, мъжете гледат порно, мъжете се зазяпват по красиви жени по улицата. Но това важи в пълна сила и за жените - те са точно толкова сексуални, палави и готови на експерименти в леглото, колкото са и мъжете.

Затова спокойно може да се твърди, че много жени, притежателки на малки или по-пищни задни части, обичат да ги пошляпват.

Еротичното пляскане е чудесен начин за разнообразяване на отношенията и за внасяне на ново усещане в любовната игра. То е безобиден експеримент с BDSM. Рискът е минимален – няма как да се нараните, а вероятността за отказ е почти минимална.

По-дълбоката причина пляскането да е популярно по време на секс обаче се корени в характера на човека, който го прави. Някои хора искат да се чувстват доминантни, докато други искат да бъдат подчинени, а трети искат просто да се насладят на новото усещане. Ето няколко прости правила, които трябва да се спазват при еротичното пошляпване:

- Ударите трябва да се нанасят само на „сочните“ части от тялото, като дупето и бедрата
- Пляскането трябва да се комбинира с галене
- Не трябва да се пляска прекалено силно, освен ако не сте се разбрали предварително

Също така трябва да изберете и с какво ще пляскате - с ръка (идеално за начинаещи), с палка, с камшик (с него трябва да сте предпазливи) или други подобни секс аксесоари.
Когато започнете пляскането, внимавайте къде удряте – съсредоточете се върху по-меката част от дупето, долу и в центъра. Вибрациите от пляскането ще стимулират допълнително гениталиите на жената.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини