Отидете към основна версия

16 083 22

Девствена на 54 години изповяда мъката си

  • девствена-
  • 54-
  • секс

"Не виждам смисъл от секса без емоционална връзка."

Снимка: Shutterstock

Анонимна изповед на 54-годишна девственица, която разказва как в продължение на почти половин век не е успяла да се раздели с невинността си и как се чувства заради това, публикува The Guardian.

„Не виждам смисъл от секса без емоционална връзка. И никога не съм успявала да намеря някой, с когото да имам едновременно емоционална привързаност и интерес към секса”, споделя тя.

Жената разказва още, че поради християнската си религия се е съпротивлявала срещу секса без брак, докато навършила 30 години, вярвайки, че ще открие мъжа на живота си. Тя твърди, че дори е имала връзка и е живяла заедно с мъж, но без да се стигне до интимни моменти в леглото. Жената смята, че причините за това да не привлича мъжете сексуално са килограмите й, както интелигентността и кариерата й.

Много нейни приятели си мислели, че вероятно е лесбийка. Но и тази версия претърпяла крах и то след проверка на практика.

Възрастната девственица споделя, че сега от нея се интересуват мъже на възраст около 60 години, които са привлечени по-скоро от парите й, отколкото от личността й. И завършва, че колкото и силно да желае да се раздели с девствеността си, не би го направила против принципите си.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини