Отидете към основна версия

13 978 17

Тишина или викове в секса - какво харесват мъжете

  • секс-
  • стон-
  • викове-
  • тишина

Ако искате да запазите любовното настроение, разговорите на битови теми е по-добре да оставите извън спалнята и за друго време

Снимка: Shutterstock

Мълчанието в леглото не е най-добрият афродизиак, твърдят сексолозите. По-добре е да дадете израз на страстите си, въздишайте и стенете, нека партньорът ви вижда и чува, че усилията му да ви достави удоволствие дават резултат.

Стоновете премахват притеснението, отпускат напрежението в мускулите, което от своя страна увеличава чувствителността на цялото тяло. А викът, който сам по себе си е силно физическо действие, засилва интензитета на другите преживявания. Ако партньорите едновременно издават стонове или възторжени викове, между тях се заражда особено чувство на единство.

Внимавайте с мръсните думи - могат да бъдат възбуждащи, но не винаги и не за всички. Важно е любовниците да имат еднакъв речник, да имат свой таен език, който ги прави едно цяло и им доставя несравнимо удоволствие.

Комплиментите за външността и уменията на партньора никога не са излишни, прости фрази като „хубаво ми е с теб“, „приятно ми е, когато си до мен“, „чувствам се спокойна в моментите, когато съм в ръцете ти“ вършат чудесна работа и възнаграждават партньора в стремежа му да ви дари със сексуално удоволствие.

Дори да е напълно уверен в своята привлекателност, за всеки е приятно да получи потвърждение и от човека, с когото е в леглото. На мъжете им харесва, когато жената възхвалява качествата на „мъжкото им достойнство“. Ако не можете искрено да се възхитите от размера например, съвсем спокойно можете да намерите и други думи в негова защита. Всичко зависи от същия този речник, за който се спомена по-горе.

Ако искате да запазите любовното настроение, разговорите на битови теми е по-добре да оставите извън спалнята и за друго време. В още по-голяма степен това се отнася за изясняването на отношенията. Също така не бива да задавате прекалено много въпроси: „Така на теб добре ли ти е? Оргазъм получи ли?“ - те издават неувереност, която може да предадете и на партньора.

Леглото е място за нежност, любовни игри, възбуждащи думи и взаимно възхищение, на стонове, въздишки, целувки и неповторимия звук на съединяването на две тела в едно, пише rozali.com. Така че дайте воля на гласа си, било то под формата на съблазнителни за мъжете стонове или бурни викове, без да се притеснявате от съседите.Те само могат да ви завидят на сексуалния ви живот.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини