Отидете към основна версия

18 414 24

Най-сетне избрахме естествена Мис без силикон и корекции (СНИМКИ)

  • марина георгиева-
  • мис софия-
  • конкурс за красота-
  • естествена красота-
  • силикон-
  • корекции

Прелестна красавица се окичи с короната на Мис София

Снимки: Facebook

Красивата и талантлива Марина Георгиева е новата Мис София. Тя бе коронясана на пищно тържество в столичен клуб.

Марина Георгиева е естествено красива и няма нито силиконови импланти, нито хирургични корекции по себе си, за разлика от Тамара Георгиева, покрай която се завихри дискусията как трябва да изглежда една истинска Мис.

Освен с грация и чар, талантливата брюнетка спечели симпатиите на журито и публиката и с гласа си, като отправи и музикален поздрав от сцената.

„Пеенето винаги е било страст за мен. Завършила съм музикално училище, а на 15 години изкарах няколкодневен курс по R'n'B в музикалния колеж „Бъркли“ в Бостън“, разкри тя пред вестник "Монитор“.

Марина вече има един успех от конкурс за красота. През 2016 година тя грабна титлата „Мис Родопи” и получи възможността да замине за Китай, където да заснеме рекламен клип за киселото мляко.

Интелигентна, чаровна и талантлива — Марина доста се различава от повечето представителки на подобни конкурси и още отсега ѝ предвещават голям успех на конкурса за титлите Мис Вселена България и Мис Свят България.

Красавицата е завършила театрален колеж "Любен Гройс" при основателя на наградите "Аскеер" Георги Новаков и със сигурност не е от типа кандидат миски, които на въпроса за какво ще се борят, отговарят — "ми за световен мир" .

Освен с театър и мода, тя се занимава и с музика и сама измисля мелодията и текста на песните си. Но талантите ѝ не свършват дотук. От две години Марина е треньор по канго джъмпс и е истински гуру в интернет за здравословното хранене.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини