Отидете към основна версия

20 659 18

Историята на омъжена проститутка, която оправя по 30 мъже на ден в каравана

  • проститутка-
  • ескорт-
  • омъжена-
  • каравана-
  • секс на колела-
  • легален бизнес-
  • кири редфийлд

30-годишната британка е една от хилядите жени в страната, упражняващи професията

Омъжена секс работничка, през чието легло минават по 30 мъже на ден, разказва защо е обърнала гръб на кариерата си на медицинска сестра.

Кири Редфийлд работи като ескорт от няколко години насам, като всички услуги, които предлага се случват в нейния дом на колела, с който пътува из цялата страна.

Изненадващо, Кири управлява своя собствена малка фирма и плаща данъци върху всяко пени, което изкара и дори праща касовите бележки и финансови документи на своя счетоводител, за да се увери, че всичко е наред.

"Аз правя това, с което се занимавам, защото ми харесва", обяснява 30 годишната жена и допълва: "Нямам какво да крия — не се срамувам от това, което правя. Обичам факта, че мога да използвам тялото си, за да печеля пари."

Кири е една от хилядите жени във Великобритания, които си изкарват прехраната по този начин, но тя може би е единствената, която е регистрирала работата си като легален бизнес.

Нестандартният ѝ бизнес излезе наяве тази седмица, когато Кири се появи в епизод от документалната поредица на телевизионният канал Channel 4, "24 часа в полицейския арест" (24 Hours in Police Custody), в който полицаи я арестуваха по обвинение в изнудване и измама.

Кири е родена и израснала в Йоркшир. След като завършва гимназия, тя започва да учи за медицинска сестра. Но към 20-тата ѝ година, тя обръща гръб на медицината и започва да работи като проститутка.

Пред вестник Sun тя разказва за своите първи стъпки в бизнеса със секс услуги: "Познавах хора, които се занимаваха със секс партита и си помислих, че и аз мога да правя това. Опитах, хареса ми и разбрах, че по този начин мога да печеля пари."

Скоро след това Кири влиза в света на порно индустрията и започва да прави филми за възрастни в Германия, където според нея се снима "най-доброто порно в света".

За настоящия си бизнес тя споделя, че предлага цяла гама от секс услуги, стига клиентите да не искат "грубости" или участието на животни.

Кири също така заявява, че не обслужва клиенти под 21 години и е съвестен данъкоплатец.

Но макар днес тя редовно да плаща данъците си, това не било съвсем така до преди две години, когато решила да създаде собствена компания, предлагаща мобилни секс услуги. Причината за появата на тази идея била проста — било ѝ писнало от хотели и хотелски стаи. Ето защо създала собствено местенце за секс… на колела.

Сега Кири обикаляла страната със своята каравана поне три дни в седмицата.

"Това ме прави много гъвкава", споделя пред вестника бизнесдамата.

Преди шест години Кири сключила брак с мъж, който пише музика за видео игри. Кири твърди, че той е запознат с естеството на бизнеса ѝ и няма нищо против работата ѝ.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини