Отидете към основна версия

17 657 10

Наследницата на Ванга предсказва страховити атентати и преврати

  • наследница-
  • ванга-
  • проричества-
  • предсказания-
  • атентати-
  • преврати-
  • каеде убер

Мнозина вярват, че момичето, което вижда духове и говори с извънземни е наследило българската пророчица

Името на младата французойка Каеде Убер е известно на онези, които вярват в паранормални и свръхестествени феномени.

Мнозина смятат, че момичето е наследило великия дар да предсказва бъдещето от българската пророчица Ванга. Но дали това е така?

Преди смъртта си сляпата ясновидка казва, че е дошло време да си върви, но няма да си отиде и предсказва появата на Каеде, упоменавайки с точност мястото и времето, когато ще се роди нейната наследница и предрича, че тя ще стане известна ясновидка.

Дълго след смъртта на Ванга светът все още нямаше своята велика пророчица, до 2003 г., когато във френския град Монпелие не се появява 5-годишната Каеде.

Приликата между момичето и баба Ванга е удивителна.

Когато била на 15 години, тя губи зрението си също като петричката пророчица и също като нея, Каеде отговаря на въпросите с поразителна точност, съобщава esoreiter.ru. Нейните жестове до голяма степен наподобяват тези на баба Ванга. Тя общува със света на духовете, разговаря с извънземни, вижда какво ще се случи в бъдещето и не на последно място — Каеде притежава способността да лекува всички други, но не и себе си.

Всичко това кара много хора по света да я приемат за новата Ванга, но има и скептици, които виждат в малкото момиче едно болно и нещастно дете и дори измамница.

Момичето обаче, предсказва с удивителна точност различни събития.

Миналата година Убер говори за атентатите в Западна Европа, преди те да се случат.
Сега тя твърди, че в Украйна ще има нов преврат, още по-страшен от онзи, който започна на Майдана. Във виденията си Каеде вижда и ужасни кръвопролития, които ще се случат в САЩ и Европа тази година.

Наследницата на Ванга разказва и за нова духовна мисия на Русия и за бъдещето на човечеството.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини