Last news in Fakti

2 Март, 2018 21:12 17 622 10

Наследницата на Ванга предсказва страховити атентати и преврати

  • наследница-
  • ванга-
  • проричества-
  • предсказания-
  • атентати-
  • преврати-
  • каеде убер

Мнозина вярват, че момичето, което вижда духове и говори с извънземни е наследило българската пророчица

Наследницата на Ванга предсказва страховити атентати и преврати - 1

Името на младата французойка Каеде Убер е известно на онези, които вярват в паранормални и свръхестествени феномени.

Мнозина смятат, че момичето е наследило великия дар да предсказва бъдещето от българската пророчица Ванга. Но дали това е така?

Преди смъртта си сляпата ясновидка казва, че е дошло време да си върви, но няма да си отиде и предсказва появата на Каеде, упоменавайки с точност мястото и времето, когато ще се роди нейната наследница и предрича, че тя ще стане известна ясновидка.

Дълго след смъртта на Ванга светът все още нямаше своята велика пророчица, до 2003 г., когато във френския град Монпелие не се появява 5-годишната Каеде.

Приликата между момичето и баба Ванга е удивителна.

Когато била на 15 години, тя губи зрението си също като петричката пророчица и също като нея, Каеде отговаря на въпросите с поразителна точност, съобщава esoreiter.ru. Нейните жестове до голяма степен наподобяват тези на баба Ванга. Тя общува със света на духовете, разговаря с извънземни, вижда какво ще се случи в бъдещето и не на последно място — Каеде притежава способността да лекува всички други, но не и себе си.

Всичко това кара много хора по света да я приемат за новата Ванга, но има и скептици, които виждат в малкото момиче едно болно и нещастно дете и дори измамница.

Момичето обаче, предсказва с удивителна точност различни събития.

Миналата година Убер говори за атентатите в Западна Европа, преди те да се случат.
Сега тя твърди, че в Украйна ще има нов преврат, още по-страшен от онзи, който започна на Майдана. Във виденията си Каеде вижда и ужасни кръвопролития, които ще се случат в САЩ и Европа тази година.

Наследницата на Ванга разказва и за нова духовна мисия на Русия и за бъдещето на човечеството.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 незнам

    21 0 Отговор
    бях чел, че това дете било починало... то от толкова много фалшиви новини, мога ли разбра нещо :)

    Коментиран от #6

  • 3 Наблюдател

    13 24 Отговор
    КГБ /ФСБ използваше името на Ванга на МАХ за да пропагандира месианската духовна мисия на руската кочина в света. По същия начин сега руските служби експлоатират името на нейната "наследница". Има все още много балъци, които се хващат на техните номера.

    Коментиран от #7

  • 4 пак ли

    18 3 Отговор
    За атентатите и последен лаик знаеше че ще ги има, след като пуснали в Европа ислямски нашественици , да не говорим за местните мюсюлмани -граждани на Европа ,те пък особено опасни, а бе исляма е мир.
  • 5 Иво

    8 15 Отговор
    Айде пак "'мисия на русия"'В Европа това, в Северна Америка онова, в Украйна еди си каква злина щяло да има само руссиянина ще е добре с нова "'мисия"'!От цял свят всички "'пророчици"' унищожиха Европа, Северна Америка, после Украйна, а руссиянина чисто нов с нови "'мисии"'!Как пък една пророчица не каза нещо за възхода на Европа от миналото и настоящето!Руссиянина на спринт да бяга срещу Европа никога няма да я стигне!
  • 6 гост

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "незнам":

    беше инсценирана смърта му с цел спокойствие на детето понеже руснаците го притесняват още от ранна възраст и успяха да я укрият около 2 години докато я надушат пак руснаците
  • 7 хахаха

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "Наблюдател":

    има и такива като теб които живеят във виртуален свят създаден от филми и видеоигри...
  • 8 САДА

    3 6 Отговор
    ЩОМ РУСИЯ Е НАМЕСЕНА, ЯСНО! НАВСЯКЪДЕ ЛОШО, САМО ВЕЛИКАТА РУС ЩЕ Е ДОБРЕ. Е, ДА ЩЕ Е БЕДНО, КОРУМПИРАНО, ЩЕ СЕ УБИВАТ ХОРА ЗА КАКВО ЛИ НЕ, АМА ИНАЧЕ ГОТ. ХАХАХА. ДА ЖИВАЙ ПУТИН
  • 9 Виктор

    3 1 Отговор
    Щом е руссия дай Боже да се върнат в България да създадат ред над тия европейски буклуци ушушкаха народа създадоха агенции за събиране на вземания разни частни изпълнители бързи кредити ега умрат в мъки
  • 10 Виктор

    3 1 Отговор
    Европа допринесе за самоубийствата на много народ оплел се в мрежите им руссия има оръжие и може да ги хвърли в затворите и да накаже мъродерите