Отидете към основна версия

4 719 15

Кейти Пери целуна момче насила и разгневи социалните мрежи (ВИДЕО)

  • кейти пери-
  • певица-
  • песен-
  • american idol-
  • целувка

Певицата целуна момче, което не искаше целувка от нея

Кейти Пери предизвика гняв в социалните мрежи, след като целуна насила тийнейджър. И на него не му хареса, за разлика от лирическата ѝ героиня в песента на изпълнителката "I kissed a girl".

Странната ситуация се разигра по време кастингите на музикалния конкурс „American Idol”. Жертва на „набезите” на певицата беше 19-годишният Бенджамин Глейз, който сподели, че се е почувствал много зле от целувката. Той я описа като „некомфортна”.

Оказа се, че това е било първата целувка с жена в живота му, а той не я е искал. „Аз исках да запазя това изживяване за първата си връзка. Исках да бъде специално. Ако тя ме беше попитала дали може да ме целуне, щях да ѝ откажа”, заяви Глейз пред The New York Times.

„Знам, че много момчета биха се съгласили, но аз съм отраснал в консервативно семейство”, разказа той. Нежеланата целувка му беше лепната по време на прослушванията за предаването, които се записват предварително. Записът беше излъчен в неделя. Младият Бенджамин, който работи като касиер, признава, че никога не се е целувал с жена, защото не може да го направи, ако няма връзка. Тогава Кейти Пери го вика при себе си и го помоли да я целуне по бузата. Когато той доближава главата си, тя бързо се извърта и му лепва целувка по устните. След неочакваната изненада тийнейджърът пада на земята.

След излъчването на материала към звездата полетяха множество критики. Според някои потребители тя е осъществила сексуален тормоз върху момчето, което е крайно неподходящо, особено на фона на инициативата #MeToo.

Други потребители с право се запитаха дали ако 33-годишен мъж (каквато е възрастта на певицата) целуне 19-годишно момиче против волята му, това щеше да се размине току-така.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини