Отидете към основна версия

10 338 22

Княгиня Калина с вид на зловещ призрак на заупокойна литургия (СНИМКИ)

  • княгиня калина-
  • призрак-
  • хуан карлос i-
  • заупокойна литургия-
  • сакскобургготски-
  • сакскобургготска-
  • външен вид-
  • пластични операции

Тя и съпругът ѝ бяха сред поканените от Хуан Карлос I, който в началото на април отбеляза 25 години от смъртта на своя баща

Измъчена, бледа и болна - направо плашеща, така изглежда днес княгиня Калина, единствената дъщеря на Симеон Сакскобургготски, пише в. "Таблоид", без да се позовава на конкретен източник.

При последната си публична поява тя буквално стресна с вида си гостите на Хуан Карлос I (крал на Испания от 27 ноември 1975 г. до 18 юни 2014 г.), който отбеляза 25 години от смъртта на своя баща - Хуан Испански, граф на Барселона.

Дъщерята на Симеон II Сакскобургготски и съпругът ѝ Китин Муньос бяха сред поканените на заупокойната литургия, която се състоя на 3 април.

Всички кралски особи бяха облечени в черно, но Калина приличаше по-скоро на призрак. Сплетената на плитки коса, българската княгиня бе покрила с шал от черен тюл, а очите ѝ бяха скрити под цветни очила с огледално рефлексни стъкла.

За съжаление от някогашната хубост на българската принцеса днес няма и следа. Калина не приличаше на себе си, а причината за това са многобройните пластични операции, на които се е подлагала.

Калина е пето дете и единствена дъщеря на последния български цар Симеон II и царица Маргарита.

На 26 октомври 2002 тя сключи брак с испанския мореплавател Антонио „Китин“ Муньос Валкарсел в двореца „Царска Бистрица“ в Рила.



На 14 март 2007 тя и съпругът ѝ се сдобиха с момченце - Симеон-Хасан Муньос. Той се роди в Университетската болница „Лозенец“ в София, България, и бе кръстен по каноните на Източноправославната църква, в параклиса „Св. Иван Рилски“ на резиденцията Царска Бистрица.

От години се носят слухове за здравословното състояние на българската княгиня, както и за сериозните проблеми, които има.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини