Отидете към основна версия

24 490 22

Мистериозна СНИМКА от Луната побърка мрежата (ВИДЕО)

  • луна-
  • лунна база-
  • сграда на луната-
  • аполо 16-
  • теории на конспирацията-
  • наса-
  • купол-
  • извънземни

Дали постройката от кадрите е дело на извънземни или хората са стъпили на Луната много по-рано?

Уфолози от известната общност "UFOmania" съобщават, че са открили нещо странно на една от фотографиите, заснети от екипажа на "Apollo 16", по време на космическата им мисия през 1972 г.

На снимка, направена от астронавта на НАСА Чарли Дюк, се вижда колегата му Джон Йънг, който събира проби от лунната почва. Зад Янг има светъл обект, подозрително напомнящ на купол на сграда.

Според изследователите на НЛО, откритието е изумително и поставя много въпроси, един от които е, как никой преди не е забелязал тайнственото здание на снимката, направена преди 46 години.

Но какво означава това откритие?

Уфолозите изтъкват три теории:

Според една от тях американската лунна мисия е измама, а в обектива на камерата случайно е попаднал обект от снимачната площадка. Според привържениците на тази конспиративна теория, Националната космическа агенция на САЩ и преди е извършвала подобни абсурди. Например, когато тържествено предаде на музея в Амстердам "лунен камък", който се оказа частично вкаменено дърво;

Друга от теориите е с малко по-невероятен характер и твърди, че американски астронавти все пак са стъпили на Луната, където са открили сгради, построени от извънземна цивилизация. Именно една от тези фантастични сгради е заснета на филма на Чарли Дюк;

Последната трета теория за произхода на тайнствения купол е свързана с хората. Според нея естественият спътник на Земята отдавна е населяван от хората, което се потвърждава от тази снимка. Тази информация обаче, се пази в тайна от широката общественост и предназначението и ролята на подобни обекти са известни единствено на онези, които контролират и управляват света.

Поддръжниците на последната теория обосновават твърденията си като сравняват неясния куполообразен обект от снимката с 3D модели на сгради, представени преди време като един от вариантите за евтин и бърз начин за колонизиране на Луната.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини