Отидете към основна версия

7 388 10

Днес тя е благодарна за ужасната изневяра на гаджето си (СНИМКИ)

  • изневяра-
  • живот-
  • стимул-
  • разказ-
  • вдъхновяваща история-
  • промяна-
  • млада жена-
  • мотивация

Дори нещо ужасно, като изневярата на любимия, може да се превърне в нещо положително.

Подобни разочарования често пъти карат хората да потъват в тъгата си, да се затварят в себе си и да се самосъжаляват, като същевременно успяват да съсипят тялото си. Но те също така могат да бъдат стимул за ново начало, за коренна промяна, за по-добър живот.

Точно в това е уверена и Шанай Мартин, която била шокирана да разбере, че гаджето ѝ я мами с друга. След като разбрала за изневярата, младата жена решила да погледне положително на нещата и вместо да се удави в самосъжаление тя кардинално променила начина си на живот.

За 9 месеца тя отслабнала с 25 килограма и сега изглежда като супер модел.

За постижението си Шанай споделя в Twitter, а публикацията с невероятния разказ е била четена и споделяна толкова много пъти в мрежата, че получи статута на вирус със своите над 13 000 препубликувания.

"9 месеца и 4 камъка по-късно. Огромни благодарности на бившия ми за мотивацията", пише Мартин.

В интервю за Unilad младата жена разказва, че с невярното си гадже имала връзка от 3 години, докато един ден разбрала, че той се среща с друго момиче. Тя решила да не прави скандал и дори заминала с него на екскурзия в Тайланд.

Изведнъж обаче, емоциите я връхлетели и тя се сринала от мъка. Това довело до загуба на апетит и Шанай почти спряла да се храни. За да се справи със стреса младата жена започнала да ходи до работа пеш и престанала да избягва физическото натоварване.

Съчетано с липсата на апетит, повишената ѝ физическа активност довела до умопомрачителен резултат — излишните килограми започнали да се топят като сняг.

"Забелязах, че ставам все по-активна, а килограмите просто изчезват. Сигурно всичко се дължи на стреса", казва още тя.

За 9 месеца Шанай загубила 25 килограма и се сдобила със стройно и стегнато тяло. Младата жена вече не може да се сърди на бившия си, защото благодарение на подлата му постъпка днес животът й се е променил към по-добро.

Шанай редовно спортува и се чувства щастлива. Освен това си е намерила и нов приятел, който много я обича.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини