Отидете към основна версия

6 269 9

Поли Генова стяга сватба с филипинец

  • поли генова-
  • певица-
  • гадже-
  • сватба-
  • филипинец-
  • любов
Снимки: Instagram

Певицата Поли Генова е на път да вземе едно от най-важните решения в живота си. 31-годишната менторка в "Гласът на България" скоро ще каже "да" на настоящия си любим, съобщава таблоида "Галерия", без да се позовава на конкретен източник.

Актуалното гадже на Поли не е българин, а филипинец, който обаче, живее в Европа.

Запознали се миналото лято по време на едно от многото пътувания на Генова в компанията на нейни приятели и колеги. Харесали се и започнали да си пишат в социалните мрежи.

Оказало се, че имат много общи интереси, а и химията помежду им била доста силна. Макар да живеят в различни страни, Поли и тайнственият филипинец успявали да се виждат сравнително често, а иначе непрекъснато си говорели по телефона.

Освен това певицата споделила, че разстоянието поддържало тръпката жива и чувствата им се засилвали. За сериозността на връзката им свидетелства и фактът, че тя вече го е запознала със своите родители.

Това се случило преди няколко месеца, при гостуването му в България. Срещата минала конфузно, тъй като той не знаел български, а фамилията на Поли бъкел не разбрала английски. Така на певицата й се наложило цяла вечер да играе ролята на преводач.

След края на ангажиментите си в музикалния формат "Гласът на България" Поли Генова планира да прекара лятото с гаджето си. Двамата вече коментират и сватбата, която няма да е пищна и кичозна и ще се състои на някое екзотично местенце.

Новината, че е сгодена, Поли оповести на света преди около 3 месеца, когато публикува в Instagram снимка на ръката си, на която кокетно бе кацнал красив пръстен. Поне нямаше какво друго да си помислят феновете ѝ, след като видяха прекрасния пръстен с лилав крушовиден камък и букета красиви цветя?

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини