Last news in Fakti

11 Май, 2018 11:01 6 216 9

Поли Генова стяга сватба с филипинец

  • поли генова-
  • певица-
  • гадже-
  • сватба-
  • филипинец-
  • любов
Поли Генова стяга сватба с филипинец - 1
Снимки: Instagram

Певицата Поли Генова е на път да вземе едно от най-важните решения в живота си. 31-годишната менторка в "Гласът на България" скоро ще каже "да" на настоящия си любим, съобщава таблоида "Галерия", без да се позовава на конкретен източник.

Актуалното гадже на Поли не е българин, а филипинец, който обаче, живее в Европа.

Запознали се миналото лято по време на едно от многото пътувания на Генова в компанията на нейни приятели и колеги. Харесали се и започнали да си пишат в социалните мрежи.

Оказало се, че имат много общи интереси, а и химията помежду им била доста силна. Макар да живеят в различни страни, Поли и тайнственият филипинец успявали да се виждат сравнително често, а иначе непрекъснато си говорели по телефона.

Поли Генова стяга сватба с филипинец

Освен това певицата споделила, че разстоянието поддържало тръпката жива и чувствата им се засилвали. За сериозността на връзката им свидетелства и фактът, че тя вече го е запознала със своите родители.

Това се случило преди няколко месеца, при гостуването му в България. Срещата минала конфузно, тъй като той не знаел български, а фамилията на Поли бъкел не разбрала английски. Така на певицата й се наложило цяла вечер да играе ролята на преводач.

След края на ангажиментите си в музикалния формат "Гласът на България" Поли Генова планира да прекара лятото с гаджето си. Двамата вече коментират и сватбата, която няма да е пищна и кичозна и ще се състои на някое екзотично местенце.

Новината, че е сгодена, Поли оповести на света преди около 3 месеца, когато публикува в Instagram снимка на ръката си, на която кокетно бе кацнал красив пръстен. Поне нямаше какво друго да си помислят феновете ѝ, след като видяха прекрасния пръстен с лилав крушовиден камък и букета красиви цветя?

🤫🔜 @amodoria

A post shared by Poli Genova (@poli.genova) on Feb 5, 2018 at 1:37am PST


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 поли

    17 1 Отговор
    Да го взимат тоя трол гнусен и мазен.Сигурно има пари тоя улавец иначе друга причина, филипински маде да я трескат-няма.
  • 2 СССР

    12 0 Отговор
    ПРОДАВАЙ СЕ БЪЛГАРСКА ЖЕНООО!
  • 3 Кълвач

    8 0 Отговор
    А дано се махне от тука, да върви снаха във Филипините да менторство, пее и т.н.
  • 4 Герго

    12 0 Отговор
    Поредната "българка", която няма да ражда българчета. Не свършихте ли?
    Следващото ми изречение е на чист български: няколко минутна псувня съм споменаване на всичките ти възможни роднини плюс всичко живо що мърда на 300 метра от къщата ти, Полинке!

    Коментиран от #6

  • 5 Герго

    0 0 Отговор
    Със споменаване...
  • 6 Демократ

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Герго":

    Демокрацията всъщност превърна българките в родикли на чужденци, друго не бих оценявал ... но факт, имам 4 братовчедки (от общо 5), които са женени за чужденци и живеят в чужбина. Както нашите управници ще кажат - евроатлантически ценности !
  • 7 марко тоти

    3 7 Отговор
    Обидно е,но трябва да признаем,че българските мъже не сме на нивото на изискванията на живота.Почти всяка жена с претенции избира чужденец вместо българин.В огромното си болшинство българите сме или простаци или комплексари.И това не се дължи на евроатлантическите ценности,а на половинвековния живот в клетката наречена съветски блок ....
  • 8 Бай село

    5 3 Отговор
    стига да ни е виновен соца ,,калпави сме калпавииииии..как да ни търпят със заплата от 350 евро..путьовци сме страхливи..през соца имаше мъже а сега... а да грабнем пушките де и да е.ем мамата на продажниците колко години демокрация мина несе наядоха една шепа управляващи комунисти и демократи..кви мъже в бг беее турили обеци станали сервитьорки готвачки магазинерки тва мъже ли еееее..
  • 9 браво краво

    0 0 Отговор
    няма филипинци за мен, всички са китайци,сигурно ще отваря китайски ресторант и ще става продавачка на буламачи..