Отидете към основна версия

11 649 13

Откриха тайна база на НЛО (СНИМКИ + ВИДЕО)

  • уфолози-
  • база-
  • извънземни-
  • нло-
  • аржентина-
  • джунгла-
  • кръгъл остров

Експедиция през гъстата непроходима аржентинска джунгла е видяла мястото със собствените си очи

Тайна база на пришълци от далечния космос, е била открита от група уфолози в джунглите на Аржентина.

Групата ентусиазирани търсачи на извънземни тръгнали на експедиция, за да докажат, че онова, което се намира сред джунглите наистина е база на НЛО. Това предположение се появи за пръв път през 2016 г., когато необикновеният обект бе забелязан на изображение от Google Maps.

На снимката се вижда кръгъл остров, обграден от малко вода, който сякаш се върти и обикаля по ръба на водата по необясним начин.

Наричат го "Окото", след като аржентинският продуцент и филмов режисьор Серхио Нойшпилер попада на него случайно, докато преглежда района с Google Maps, за да открие място, на което да снима част от сцените в новия си филм на ужасите, в който се разказва за НЛО.

Когато пристига на място, филмовият екип чува многобройни истории за странни, необясними явления и за ярки светлини в небето, които изчезват в непроходимата джунгла.

Въпреки ентусиазма си обаче, Нойшпилер не успява да си проправи път през гъстата растителност към мястото, забелязано на снимката в Google.

Мистериозното кръгло езеро с въртящ се остров в него може да бъде видяно от всеки в Goggle Maps, стига да въведе координатите му (34 ° 15'07.8'S 58 ° 49'47.4 "W).

"Този феномен е реален и би обяснил някои от странните истории за необясними случки и явления, случили се в района. Много от тях са свързани именно с извънземни и НЛО", разказва режисьорът, който дори започва кампания за събиране на средства, с които да финансира експедицията си до "Окото". Въпреки детайлното описание и доказателства, които дава на бъдещите потенциални дарители на сайта Kickstarter, той не успява да събере парите.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини