Отидете към основна версия

6 508 16

Андреа спечели две международни награди. Записва дует със световна звезда (СНИМКИ)

  • андреа-
  • награди-
  • отличия-
  • дует-
  • световно известна-
  • звезда

Андреа се прибра от Кипър с две международни отличия

Андреа е изпълнителката, която продължава да прославя името на България със своите международни успехи, информират от PRofile international. На тазгодшните бляскави музикални награди “En Moda International Awards Night”, които се проведоха на 20 юни 2018 в северната част на Кипър (Кирения) Андреа получи приз за музикалните си проекти през годините. Певицата бе отличена с две награди - “Най-добър изпълнител от България” и “Най-бляскав Европейски изпълнител”.

На церемонията по връчването на наградите присъстваха и други популярни изпълнители от различни държави. Сред наградените бяха световноизвестните Otilia, Anda Adam, Mario Joy, Faydee, Claydee, Super Sako и др., с които Андреа успя да се сближи.

Андреа очарова публиката пък със страхотно шоу и изпълнение на някои от последните и международни хитове и така показа защо популярността ѝ расте извън границите на България.

Певицата успя да се срещне и с нашумелия напоследък американски изпълнител Super Sako. Той придоби популярност с песента Mi Gna, в която участват Maître GIMS и Hayko. Super Sako и Андреа ще запишат следващия си нов проект заедно. През септември очакваме звездата с участие в България.

“Винаги съм се възхищавал на невероятната Андреа и нейните супер хитове, които завладяват и продължават да завладяват световната музикална сцена. Ето днес с това си музикално признание,отново доказва загрижеността към страната ни и невероятната реклама за България. Винаги трябва да сме горди и подкрепяме творци като Андреа, защото труда, енергията и вдъхновението в тази област не са лека задача.”, сподели впечатленията си лайфстайл експерта Атанас Лазаров.

Изключително престижните награди се излъчиха на живо по най-известните кипърски и международни музикални канали, допълват още от PRofile international.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини