Отидете към основна версия

6 778 7

Алисия и Николета заедно във Вип Брадър?

  • алисия-
  • николета лозанова-
  • ни ло-
  • валери божинов-
  • ники михайлов

Продуцентите на риалити формата очакват жестоки скандали

Във всеки сезон на „ВИП Брадър“ участва поне по един представител от попфолка бранша, който винаги се превръща в център на вниманието. Сред възможностите за следващия сезон е Алисия.

Изпълнителката е сред най-интересните певици в страната и към нея непрекъснато валят оферти за участия в различни формати, повечето, от които тя отказва. За нея неведнъж е писано, че ще влиза в най-известната къща, но това така и не се е случвало до сега.

От известно време обаче тя е променила мнението си за „ВИП Брадър“ и намирала предаването за особено интересно. Най-вероятно тя ще постави условие да напусне преждевременно шоуто, ако преди това не бъде изгонена от зрителите. Алисия подозирала, че най-вероятно ще дели един покрив с Николета Лозанова, която бе сред най-коментираните евентуални участници още в предишния сезон.

В момента Ни Ло прекарва времето си в Кипър заедно с Ники Михайлов и се връща в България единствено за реклами и фотосесии, пише "Галерия". Продуцентите на шоуто, които са царе в подбора на правилните участници, може да вкарат и двете в Къщата. Това определено би привлякло голям зрителски интерес и рекордни рейтинги за шоуто.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини