Отидете към основна версия

11 865 22

Какво ви прави секс богиня според мъжете

  • секс-
  • богиня-
  • мъже-
  • жени
Снимка: Shutterstock

Искате да знаете какво ценят мъжете в леглото и какви умения да демонстрирате, за да бъдете кралици в секса? Няколко мъже споделят точно какво трябва да правите между завивките, за да бъдете секс богиня, пише woman.bg.

"Ентусиазмът е ключов. Разбира се, бих добавил и че добрата орална техника също е от значение. Както и това жената да е приключенски настроена, да е способна спокойно да говори за сексуалните си предпочитания, защото това стимулира и самия теб да си искрен относно желанията си. Но най-основното си остава ентусиазмът", Антон, 29 г.

"Една жена е добра в леглото, когато умее красноречиво да ти покаже, че те желае. Най-невероятен секс съм имал с жени, които без притеснение демонстрират, че искат да спят с мен. Мъжете, подобно на жените, също искат да се почувстват харесвани. Много е възбуждащо да ти шептят в ухото колко те желаят, колко силно искат да си с тях, колко те харесват. Това е адски възбуждащо и няма как да не те накара и ти самият да се раздадеш много повече по време на самия акт", Петър, 33 г.

"Важно е жената да не се притеснява да говори. Приказките са много въздействащи. Като възбуждащи са не само мръсните приказки, но и да споделите какво ви харесва и какво желаете. Няма нищо по-секси от жена, която знае какво иска", Андрей, 39 г.

"Креативността е от значение. Не е казано, че всеки път трябва да сте с ново бельо, дегизирана в костюмче или да предлагате секс на покрива. Може да измисляте нещо ново и различно, което да е на пръв поглед малко, но да разнообрази акта. Последният път, например, жена ми така бе поставила огледалото в стаята, че да имам изглед към него и да виждам дупето й, докато тя ме язди. Просто защото знае, че обожавам задните й части", Бисер, 33 г.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини