Отидете към основна версия

9 132 15

Втора палава българка лъсва в американския "Плейбой" (СНИМКИ)

  • плейбой-
  • америка-
  • българка-
  • сащ-
  • еротичен модел

Българският модел Гергана Райчевска е втората българка, след Соня Васи, която ще лъсне на корицата на американското издание на любимото списание на мъжете "Плейбой". Красавицата получила предложение и солиден хонорар, за да радва с прелестите си жителите отвъд Океана, пише "Телеграф".

Близки до силиконовата изкусителка разкриха, че интересът към нея се е породил след участието ѝ в световен конкурс във Вегас преди месец. Тя се състезава в конкурса Miss Summer International като представител на Балканите и очарова много фенове не само от емигрантите ни там, но и американци, като грабна наградата "Най-усмихната и позитивна участничка".

Именно по време на конкурса станало ясно, че родната ни красавица се е снимала за една от последните корици на нашенския "Плейбой". Снимките достигнали до част от мениджърския екип на мъжкото издание отвъд Океана и те останали очаровани от видяното. След няколко часа потърсили контакт с Райчевска и ѝ предложили да украси списанието им и то срещу солиден хонорар.

"Няма да коментирам. Каквото има да става, ще се види", казва самата Райчевска. Силиконовата брюнетка е една от най-търсените моделки за реклами у нас, а от скоро вече се радва и на световна слава. До момента единствената българка, пробила с еротика в Америка, бе Соня Васи. Дълги години никоя не успя да промени това, но ето че предложението към Райчевска вече е факт.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини