Отидете към основна версия

2 449 8

Катерица упорито преследва мъж, търсейки нова майка (СНИМКИ)

  • катерица-
  • изплашена-
  • нова майка-
  • преследвач-
  • германия-
  • град карлсруе

Полицията на германския град Карлсруе прибрала малкото животинче

Малко бебе катерица е било арестувано от полицията в германския град Карлсруе, по обвинение в преследване.

Дребният космат преследвач неотлъчно и много упорито следвал мъжа по улиците на югозападния немския град миналия четвъртък.

Служителите на реда били призовани от жертвата, която се обадила на спешния телефон, за да съобщи, че по петите му упорито върви катериче, което най-вероятно се нуждае от помощ.

Когато пристигнали на място, полицаите потвърдили, че мъжът е "преследван от настойчиво и упорито малко създание".

Те успели да го хванат и го закарали до участъка, където го настанили удобно и... му дали име.

Те казаха в полицейски доклад: "Катеричката става нашият нов талисман и получава името Карл-Фридрих. След залавянето си катеричката заспа, защото бе твърде уплашена", се казва в полицейския доклад по случая.

Според полицията Карл-Фридрих очевидно е търсел нов дом, затова полицаите го приютили временно, нахранили го и му дали вода, като същевременно му направили удобно местенце за почивка и сън. След като малкият гризач се посъвзел бил занесен в спасителен център за животни, където получил нужните грижи и внимание.

Снимки на спасителната полицейска операция се появиха в официалната Facebook страница на полицейското управление в Карлсруе.

Когато са уплашени, гладни, жадни и изгубени, малките катеричета имат навика да се държат по този начин. Те се опитват да намерят нов дом и нова майка, която да се погрижи за тях.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини