Отидете към основна версия

29 077 24

18-годишна облече сватбена рокля за 195 000 паунда, но после... (СНИМКИ)

  • сватба-
  • чечня-
  • рускиня-
  • сватбена оркля-
  • тъжно-
  • драма-
  • емоционално

Семейството на булката дори не е присъствало на сватбения ѝ ден

Сватбеният ден по традиция е един от най-щастливите в живота на всяка жена. Такъв обаче не е случаят при 18-годишната Кава Заурбекова.

Въпреки че е имала едно от най-грандиозните и пищни тържества и била с ослепителна рокля за 195 000 паунда на известния дизайнер Zuhair Murad, която била придружена от впечатляващ 20-метров шлейф, младоженката изглеждала ужасно нещастна през цялото време.

Вричайки се във вярност на 20-годишния си съпруг Ахмед Джабраилов в руската Чеченска република, през по-голямата част от тържеството булката била със сведен към земята поглед и едва говорила.

Причината Кава през цялото време да изглежда нещастна не е „тежестта” на скъпата ѝ дизайнерска рокля. Въпреки че заради пищната рокля, булката се нуждаела от помощ, за да върви, да се качи по стълбите и дори да слезе от частния си самолет, с който кацна в Москва, където се състоя партито за сватбата й.

Нещастието ѝ обаче идва от това, че през цялото тържество тя била отделена от съпруга си в специално изграден бял „павилион”, където гостите идвали, за да я поздравят.

През това време младоженецът празнувал в друга част на хотела с братята и приятелите си.

„Тя се държи в съответствие с чеченските традиции”, заяви един експерт и поясни: „Булката няма право да отваря устата си пред роднините на младоженеца в първия им брачен ден”. Точно затова и Кава изглежда толкова нещастна. Но не само това – по традиция, семейството на булката не посещава сватбеното тържество.

И все пак сватбите на Кава и Ахмед – които се проведоха в Грозни и Москва, бяха определени за най-големите чеченски сватбени тържества на годината.

Гостите били над 500. Те празнували в луксозна обстановка, където се радвали на торта за 35 000 британски лири, обаче по традиция алкохол не е имало на тържеството. Младоженците и гостите им обаче се глезели с черен хайвер, есетра и агнешко.

Любопитно е, че младоженецът е от една от най-богатите чеченски фамилии. Той се глези със специално изработен за него iPhone 8, който струва 3120 паунда. Ахмед има и портрет на руския президент Владимир Путин, който лично му е бил разписан от него. На въпроса откъде е специалният подарък, той отговоря: „Това е подарък от сериозни хора, братко”.

Бащата на младоженеца е Хусеин Джабраилов, бивш вицепремиер на Чечения, а 60-годишният му чичо Умар Джабраилов е милионер, но със спорно богатство.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини