Отидете към основна версия

25 238 18

9 храни за страхотен секс и по-силен оргазъм

  • секс-
  • храна-
  • оргазъм-
  • шоколад-
  • диня
Снимка: Shutterstock

Какво хапваме и пийваме оказва влияние не само върху здравето и фигурата ни, но и за стимулиране на сексуалната енергия и желание. Някои продукти увеличават сексуалното желание и гарантират незабравими преживявания в леглото.

Сред тях са авокадото, шоколадът, морските дарове, цитрусовите плодове, динята и... пикантните храни.

Шоколад

Какаото съдържа фенилетиламин. Той стимулира онази част от мозъка, която контролира удоволствието и ни кара да си мислим, че правенето на секс е чудесна идея.

Пикантни храни

След като е яла пикантна храна, жената възприема представителите на силния пол като по-привлекателни, твърдят американски учени.

Диня

Динята действа като естествена виагра. Вкусният плод дори може да предложи алтернативно разрешение на проблема с еректилна дисфункция при мъжете.

Цитрусови плодове

Те са богати са на антиоксиданти, витамин С, както и на фолиева киселина, която има съществено значение при зачеването.

Авокадо

Авокадото е сред най-популярните афродизиаци, пише "Дарик". Богато е на ненаситени мазнини и това го прави полезно за сърцето и артериите, което от своя страна спомага сексуалната функция.

Аспержи

В аспержите се съдържа много фолиева киселина. Тя прави достигането до оргазъм по-лесно.

Смокини

Смокините са известни като афродизиак от древни времена. Богати са на аминокиселини, които увеличават сексуалната издържливост.

Морски дарове

Вероятно сте чували, че морските дарове предразполгат към секси преживявания. Не, това не е мит - стридите например съдържат цинк, който увеличава нивото на тестостерон и броя на сперматозоидите при мъжете.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.

Свързани новини