Отидете към основна версия

36 759 43

Щерката на Ванко 1 разби всички с естествени гърди и устни (СНИМКИ)

  • ванко 1-
  • дъщеря-
  • щерка-
  • гърди-
  • устни

Хубавицата Ивана Главчева, която е дъщеря на рапъра от близкото минало Ванко 1, удари в земята всички други родни наследници на звезди. Кръстената на татко си красавица може да се похвали с естествена красота. Ивана още ходи на училище и е само на 16, но хваща окото и дори надминава по визия не само свои връстнички, но и какичките.

Главчева е с изписано лице, а красотата ѝ идва от природата. Момичето е много чаровно, а устните ѝ са естествено плътни и обемни, пише HotArena. Коментиращи в интернет са на мнение, че Ивана надминава други популярни щерки, сред които са Ивон на Анелия, Симона Загорова на Глория, както и наследницата на Орхан Мурад – Сузанита.

За споменатите горе девойки отдавна се говори, че макар и толкова млади, вече са си инжектирали хиалурон в устните и са се подлагали на други подобни разкрасителни процедури, от които за крехките си години реално не се нуждаят.

Ивана страни от изкуствените подобрения и на този етап, въпреки привлекателната си външност, тя не я използва като инструмент за повърхностни цели. Основен приоритет за тийнейджърката в момента е образованието. Добро впечатление прави и фактът, че профилите на Главчева в социалните мрежи са с поверителен достъп и не всеки може да разглежда снимките ѝ и да им се любува. Това автоматично означава, че девойката не желае да се възползва от известността на баща си и осъзнава, че е по-добре за нея да страни от медийното внимание. По този начин избягва и коментари от нахални обожатели и спестява нерви на баща си, който със сигурност е готов да защитава момичето си с цената на всичко от нежелани наглеци.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини