Отидете към основна версия

15 716 36

Скучен ли е ванила сексът?

  • ванила-
  • секс-
  • скучен

Ванила сексът е просто секс

Снимка: Shutterstock

Не и ако сте с подходящия човек! Макар и да звучи странно и ново, ванила сексът е нещо до болка познато – секс без игрички, играчки, фетиши и всякакви перверзии. Точно като ванилов сладолед – вкусен, но според някои нещо му липсва – шоколадов топинг.

Ваниловият секс има противоречива същност, за него се говори като че ли е нещо обидно, скучно и глупаво, но от друга страна се асоциира с чиста и неподправена любов.

Защо „ванила“? Защото ваниловият вкус на сладоледа е най-предпочитаният, защото ваниловият екстракт е основен овкусител на сладоледа и като такъв се счита за обикновен, защото е сладко удоволствие, точно както и най-практикуваният секс – ваниловият. В английския език „ се използва дори като обида за човек, който е страхлив, не смее да поема рискове, консервативен е, не е склонен за промени и нещо различно, било то в живота или секса, пише rozali.com. От друга страна ванилията е един от най-силните афродизиаци, което пък асоциира и ванила секса с афродизиак, защото е бавен, чувствен, което ви наелектризира и ви кара да искате още и още.

Той е пълната противоположност на BDSM секса. Никакви секс играчки, използване на храна, ролеви игри, фетиши и каквото и да било по време на секс. Ванила сексът е просто секс – натурален, сладникав, като по учебник, най-често в мисионерска поза, без прекрачване на границите, обикновено, без перверзии, просто любов. Ето защо много го намират за скучен. Така ли е наистина? Според мъжете - да, те търсят все нови и нови върхове за покоряване в секса, искат разнообразие, нещо малко, перверзно и събуждащо желанието. И много жени се стремят към това, но в повечето случаи нежният пол търси просто любов в леглото, бавен и чувствен секс, страстни целувки преди, по време и след секса. Звучи ли ви като ужасно отегчително, сладникаво и скучно? Навярно не и ако сте с подходящия човек, който ви обича, и в когото сте влюбени.

Ванила сексът е предизвикателство, той предполага дълбока интимност, бушуващи чувства за неудържима сексуална възбуда и страстно изживяване. Само тогава ванила сексът е всичко друго, но не и скучен. И точно тогава ванила сексът се превръща в лепилото в една връзка. Просто колкото повече опознавате някого, толкова по-хубав е сексът с него, дори и да сте само двамата в леглото – без мръсните помисли, секс играчките и прочие. А и ванила сексът е един от най-продължителните.

Ванила сексът е дори необходим. Обикновено човек започва първия си секс урок с ванила секс. Как ще разберете, че топингът на ваниловия сладолед го прави по-вкусен, ако не сте се докоснали преди това до вкуса на чистия ванилов сладолед?

Но макар и страстен, чувствен и всепоглъщащ, дори и ванила сексът се нуждае от малко подправки за по-наелектризиращ вкус – секси бельо и разнообразие от секс пози, например. А защо не и един ванилов сладолед за двама в леглото?

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини