Отидете към основна версия

55 074 74

Жестока излагация на Венета Райкова втрещи мрежата (СНИМКА)

  • венета райкова-
  • социална мрежа-
  • излагация-
  • изложи-
  • гаф-
  • изцепка

Водещата също се включи в 10-годишното предизвикателство

Венета Райкова е поредната звезда, която се включи в популярното в последните дни „10-годишно предизвикателство”.

Блондинката не пропусна шанса да припомни на феновете си, че през 2008 г. е била водеща на „Горещо” по Нова телевизия и 10 години по-късно продължава да е на екран, но при конкурентите в бТВ и предаването „Папараци”. Акцент в публикацията ѝ бяха високите рейтинги на предаванията, които води Райкова.

Наблюдателни фенове на блондинката обаче забелязаха, че претендиращата за професионалист водеща не знае елементарни граматически правила. Журналистката, която бе наградена за „Най-четен съвременен писател на 2018” от Столична библиотека, не знае правилото за пълен и кратък член.

„Краката все така слаби, рейтингА все така силен” написа тя към колажа от двете си снимки, чиято разлика е 10 години. „И неграмотността все така очеизбождаща, но какво да се прави... Писател на 2018. За какво ѝ е да знае къде да поставя пълен член”, коментира възмутен потребител в социалните мрежи. Много други подчертаха, че не отива на награден модерен писател да допуска толкова елементарни грешки в текстовете си, независимо къде ги публикува.

Въпреки критиките обаче, Венета Райкова все още не е коригирала публикацията си.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини