Отидете към основна версия

13 719 32

Щерката на Цеци Красимирова я би по красота (СНИМКИ)

  • дъщеря-
  • цеци красимирова-
  • красота

Джудит устремено върви по стъпките на своята майка

Колкото повече расте дъщерята на топ модела Цеци Красимирова, толкова по-невероятна красавица става. Досущ като популярната си майка, малката чаровница Джудит има пронизващо сини очи.

Както се казва — крушата не пада по-далече от дървото, а чаровната Джудит е поредното доказателство за това. Тя е тръгнала и по професионалния път на своята майка и вече е участвала в няколко фотосесии, с чиито успех може да се похвали.

Когато не е пред обектива, красивата Джудит инвестира времето си в своето образование. Тя иска да бъде професионален гримьор и полага много усилия, за да го постигне.

Припомняме, че наскоро двете родни красавици се върнаха от невероятна почивка край Карибско море Сега майката и дъщерята се завръщат в любимата си Барселона, където живеят от няколко години.

Неотлъчно до тях е и годеникът на Красимирова — американският мултимилионер Майкъл Струмейтис, с когото се познават от близо 10 години. И въпреки че за този период двамата са имали и раздели, решението да споделят живота си един с друг, изглежда окончателно.

„Винаги щастливи заедно”, споделя в социалните мрежи Цеци Красимирова към снимки от последната им разходка из Мадрид.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини