Отидете към основна версия

25 482 39

Богаташ дава луди пари на студентка за...

  • студентка-
  • пари-
  • хонорар-
  • услуга-
  • богат-
  • платено

Младата жена предоставя наистина необичайна услуга за огромна сума пари

Снимка: Shutterstock

Студентка от Великобритания разкрива, че възрастен богаташ ѝ плаща по 4 000 паунда всеки месец, за да го почиства отзад след ползване на тоалетната. Жената, която иска да бъде наричана само Катерина, казва, че странното дългосрочно споразумение "определено си заслужава", цитира я британското издание Nottinghamshire Live.

Според думите на 23-годишната Катерина, тази необичайна услуга ѝ помага да плаща за обучението си в университета в Нотингам, Англия, тъй като разходите ѝ се увеличават всяка година. Катерина е имала повече от 20 подобни отношения със състоятелни мъже за три години, макар че най-странното от тях несъмнено е с мъжа, който искал от нея често да му избърсва задните части.

"Всеки месец ми дава 4000 паунда и това беше дългосрочно споразумение. "Той имаше голямо желание да го почистя отзад, след като използва тоалетната, но очевидно парите си заслужаваха" - казва тя. Говорител от Университета в Нотингам е заявил, че учебното заведение предлага подкрепа на студентите, обаче не коментира конкретната тема и случай.

„Не сме запознати с този въпрос и не коментираме поведението на отделните ученици. Ние предлагаме цялостни услуги за подкрепа на всички студенти, включително тези, които са изправени пред финансови затруднения и проблеми с психичното здраве. Ако някой от нашите ученици се нуждае от подкрепа, ние ще ги насърчим да излязат и да се свържат с нас."

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини