Отидете към основна версия

6 215 9

Принц Хари издаде нещо важно за бебето, а Меган очарова критиците (СНИМКИ)

  • внук-
  • дете-
  • бебе-
  • принц хари-
  • елизабет-
  • кралица-
  • меган маркъл-
  • бременна

Внукът на Елизабет II издаде важна информация за наследника си по време на светско събитие

Снимки: БГНЕС

Преди дни херцозите на Съсекс принц Хари и съпругата му Меган бяха почетни гости на церемонията по връчване на ежегодните награди Endeavour Fund Awards. На благотворителното мероприятие в зала "Драпърс" в Лондон бъдещите родители минаха по червения килим, хванати за ръце.

37-годишната американка моментално прикова вниманието на всички фотографи и модни критици. Откакто се присъедини към кралското семейство, стилът на херцогинята бележи впечатляващо подобрение. С дрехите, които избра за събитието, тя отново го доказа и определено не разочарова никого.

Бременната херцогиня се появи в изключително семпъл, но в същото време стилен тоалет от две части - бяла риза и дълга черна пола с цепка, която започва малко над коляното. И този път Меган не изневери на марката, на която е вярна открай време - Givenchy. Полата и ризата ѝ са дело именно на френския моден бранд. Обувките на ток, на които беше заложила, бяха на Aquazzura от серията Rendez Vous.

Хари и Меган се държаха изключително непринудено по време на церемонията. Бившата актриса, която вече върви към края на бременността си, сияеше от щастие до съпруга си.

"Хари ще бъде най-добрият баща", призна херцогинята пред един от гостите на церемонията.

Що се отнася до дългоочакваната поява на най-новия наследник в британското кралско семейство - медиите на Острова съобщиха, че неговото пристигане ще се случи в края на април, началото на месец май. Мнозина обаче смятат, че бившата американска актриса ще роди доста по-рано.

И това е не просто всеобщо предчувствие. Малко преди официалната церемония по награждаването, принц Хари признал пред един от гостите, че "тук има много голямо бебе", сочейки корема на съпругата си.

Не е изключено внукът на Елизабет II да е имал предвид, че детето, което носи американката, е доста едричко. Специалистите са на мнение, че Меган ще роди по-рано от обявеното. Самата Маркъл често бърка датата на термина си.

Експертите смятат, че херцогинята наистина може да стане майка много по-рано, тъй като страда от синдрома на хипермобилност на ставите. Заради заболяването контракциите ѝ могат да започнат по-рано от очакваното. Въпреки това, здравето на бебето не е застрашено.

А какъв ще бъде полът на новото кралско бебе, по думите на бъдещите родители, все още не е известно. Това ще стане ясно при самото раждане.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини