Отидете към основна версия

51 262 46

Ким Кардашиян погнуси феновете си със СНИМКИ без Фотошоп

  • ким кардашиян-
  • болест-
  • снимка-
  • крака-
  • бедра-
  • псориазис-
  • кожа

От известно време риалити звездата търси лек на коварна болест, с която се бори от години

Снимка: Shutterstock

Ким Кардашиян, която винаги изглежда в безупречна форма, шокира феновете си неочаквано с неприятни кадри. В Инстаграм профила си брюнетката публикува снимка, която последователите ѝ не очакваха да видят.

Преди известно време Кардашиян сподели, че страда вече 13 години от коварна болест. Преди дни тя показа лицето си без грим, но определено кадрите, които качи на краката си, без грам фотошоп, впечатлиха по неприятен начин всичките ѝ фенове.

Риалити звездата е диагностицирана с псориазис. Преди 13 години кожата на Ким се обсипва със странни червени петна. Обривът се оказва сериозно заболяване, с което тя се бори, но без особено голям успех.

„Не мога да направя нищо. Трябваше да се примиря с тези неща по тялото си. Сега обаче вече не се комплексирам от външния си вид, дори и пред камерата. След толкова години се научих да живея с тази болест. Това нещо не се лекува. Има храни, които трябва да избягвам, за да предотвратя появата на псориазис. Става въпрос за кисели неща, домати и патладжани. При някои хора има сърбеж, при други - не. Понякога кожата ми изведнъж се раздразва и петната се появяват, а причините са най-различни”, разказва подробно Кардашиян.

Тя сподели, че понеже няма как да се излекува с помощта на съвременната медицина, е решила да отиде на билкар. „Ще видим резултата след 6 седмици”, споделя тя с феновете си и споделя друга снимка, на която се виждат следите от билковото лечение.

Въпреки статута им на знаменитости, много известни личности имат проблеми с кожата си. Те внимателно обаче крият проблемите си както с грим, така и с програми обработващи снимките им. Кендъл Дженър и Камерън Диас страдат от акне. Кийра Найтли пък не може да се отърве от хиподермата. Виктория Бекъм също има следи от акне по лицето си.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини